|
||
Ben yüzüne tükürürdüm herhalde ![]() Tipe bak bücürük falan derdim birde sanırım .. |
||
|
||
Söyleyeceğim çok önemli bir şey olurdu aslında ama burda söyleyemem.
|
||
|
||
| Aslanim benim aynen devam et derdim... | ||
|
||
soruya bak yav ![]() derdim ki kızım azcık giyimine dikkat et hatta azcık deil çok bayaa bi ![]() süt olma inek olma... vs.. |
||
|
||
ağla canım ağlamadan, üzülmeden olmaz bak gör bi zaman sonra unutacaksın, hatta anımsadıkça güleceksin daha karşına ne ...lar çıkacak
|
||
|
||
sen iyi bir kızsın***ama bir daha arkadaşın sana salak dedi diye oturup iki ders ağlama lütfen kırılganlığın fora***lakin ben hala değişmedim gene desin gene ağlarım
|
||
|
||
| Okulunu ihmal etme ,ailene sahip çık,babana baglı ol.... sakın sonunu düşünmeyeceğin şeyleri yapma bir de sen sen ol Kuşadası Anadolu Teknik Lisesi'nin 200 metre önünden bile geçme
|
||
|
||
| A benim salak kızım git gari gitar kursuna artık :p 5 yıl sonra virtüöz olursun valla :p |
||
|
||
| bak kardeşim 2 yıl sonra da... die bi kızla tanışacaksın sakın o kıza aşık olmaaaaaaaaaa derdim |
||
|
||
| ben bumuydum der doverdım saka tabi
|
||
|
||
Kızım sen ilerde rapci olcaksın giyimine kuşamına dikkat et falan
|
||
|
||
Halime gülerdim
|
||
|
||
HErkesi kıskandıracak yerlere gel.. [ Kuzenimin tavsiyesi.. ]
|
||
|
||
| la yürü git yeni kıyafetler al hep aynı hep aynı millet senden bıktı derdimm sonra her önüne çıkanı dost sanma derdimmm | ||
|
||
Ne şeker şeysin sen öyle oyy yerim ben seniii
|
||