|
||
| Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek Arif Naber demiş.Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış. Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip Arif naber demiş.Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine Arif naber demiş.Arif merak etmiş; Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş Yaşlı kadında; Oğlum Ben Bülent Not: Kırılmaca gücenmece yok ) |
||
|
||
çok eski bi fıkra ama hala gülüyom
|
||
|
||
hehehe yazık yaa
|
||
|
||
| yani bir galatasaraylı olarak emeğe saygı tabi ama:)***13 şubat 1911***yaşım tabi yetnior ama gs-7 fb-0 ***malumunuz bu maçta 7 kişi kalmıştık:) ya yaanlış anlamayın cimbom aşkı başka oluyor:) | ||
|
||
| Bunu büyütmeye gerek yok sadece fıkra sağol bu arada... | ||
|
||
yani bir galatasaraylı olarak emeğe saygı tabi ama:)***13 şubat 1911***yaşım tabi yetnior ama gs-7 fb-0 ***malumunuz bu maçta 7 kişi kalmıştık:) ya yaanlış anlamayın cimbom aşkı başka oluyor:) tebrik güzel cvp olmuş
|
||
|
||
| Cron sen bari böyle yapma alın size bir fenerbahçeliden fıkra.. Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'lının birden yüzü güler: "Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! |
||
|
||
| süpersin tolga çok komik |
||