|
||
| arkadaşlar buyrun tartışalım | ||
|
||
| Tabi değiştirir misal ben bi köşeyi döneyim kimseyi tanımam
|
||
|
||
| Değiştirir... İnsanların %99 unu değiştirir diyorum ben .. Bu zamanda herşey paradır ya o bakımdan .. @ Emre katılıyorum sana
|
||
|
||
| yani mesala size çok para werseler vatanınızdan vazgeçer misiniz | ||
|
||
| Vatan ile ne alakası var yhu İnsanlıktan bahsediyoruz şurada Vatanı sokma araya .. Ayrıca sende değişirsin eline para geçerse.. Herkes değişir Piyango kazandın diyelim Kimseye söylemeyeceksin Cinayetler işleniyor Hiç tanımadıkların geliyor borç almaya Yalakan oluyorlar |
||
|
||
| evet kesinlikle değiştirir | ||
|
||
| para olunca düşmamında çoğalıyo tabiki biraz değişmen lazım gerekiyo | ||
|
||
para olunca düşmamında çoğalıyo tabiki biraz değişmen lazım gerekiyo cümlen çok anlamlı olmuş ya dost görünen düşmanları mı kastettin?
|
||
|
||
değiştirir..
|
||
|
||
| degiştirir.... | ||
|
||
Bence kişiye göre değişir ama bu devirde değişmicek insan pek az sanırsam
|
||
|
||
| peki ben istemesem değişmem diyen biri doğru söliyomudur | ||
|
||
peki ben istemesem değişmem diyen biri doğru söliyomudur Yalancının dik alasıdırÇok meraklısın sanırım para konularına .. |
||
|
||
Gorunus olarak degistirir bu kesin acip bakin tv yi esnetik ameliyatsiz kimse varmi,karakter analizi yapamadim henuz...Cevremde parayi bulup degisen olmadi henuz... .Ben degisirmiyim,degismez insan bu yastan sonra hem ne degisecem ben mutluyum boyle...Para amac degil arac olarak guzel...
|
||
|
||
| Kesinlikle değiştirir ben değişmem diyen biri yalan söylüyodur Ben değişirim mesela tanımam hiç kimseyi
|
||