|
||
| AŞaĞidakİ Metİndekİ BÜtÜn " F " Harflerİnİ Sayiniz. FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS... ... (aŞaĞiya Bakiniz) KaÇ Tane? ..................... 3? YanliŞ, Metİnde 6 Tane Var. Şaka DeĞİl. Yenİden Okuyun ! Altinda Yatan GerÇek AŞaĞidadir. Beyİn "of" SÖzcÜĞÜnÜ SÜzemez. İster İnanin İster İnanmayin. Gerİ DÖnÜp Tekrar Bakin! İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadİr”dİr. 6 sınıda bulamayanlar alta baksın... (F)INISHED (F)ILES ARE THE RE SULT O(F) YEARS O(F) SCIENTI (F)IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE O(F) YEARS... ... ben 4 buldum ![]()
|
||
|
||
| Ben hepsini bulmuştum Ayrıca onun zekilik ile alakası yok |
||
|
||
Ben hepsini bulmuştum Ayrıca onun zekilik ile alakası yok herkezin düşüncesi ayrıdır... bu arada 6'sınıda ilk seferde bulmana şaşırdım... |
||
|
||
anaa 3 tane buldum ben ![]() ama bi kere bunun L li versiyonuydu galiba hepsini bulmuştum ![]() bence de yok zekayla alakası
|
||
|
||
herkezin düşüncesi ayrıdır... bu arada 6'sınıda ilk seferde bulmana şaşırdım... Herkesin düşüncesi farklı olabilirFekat nesnel bir konuda herkesin düşüncesi aynıdır Heheyt |
||
|
||
Herkesin düşüncesi farklı olabilir tmm sen kazandın ilk seferde altısınıda bilen akkılı olmuyomuş... haha
Fekat nesnel bir konuda herkesin düşüncesi aynıdır Heheyt |
||
|
||
bende ilk sefer de 6 sını buldum ama bunun zekayla alakası yok benceee
|
||
|
||
bence de yok ya eğer olsaydı ben 3 değil 7-8 tane bulurdum ![]() neyse canım yine de normal çıktım yani ya gerizekalı falan çıksaydım
|
||
|
||
| 6'sı da ortada ama zeka bu kadar kolay ölçülmez bence...dikkat ölçen bi şey bence bu... |
||
|
||
| peki 7 tane bulursak :p hepsini saydmmm çk kly |
||
|
||
| ben zaten 6 tane buldum | ||
|
||
| 7 | ||
|
||
7 7. bize de göstersene nereye saklanmış
|
||
|
||
| biz ingilizce konuşmadığımızdan of ları da sayıp 6 bulmamız gayet doğal bişey... |
||
|
||
| hayatımda bunun kadar kolay soru gormedim zeka ilede ilgisi varmı bilemicem hani
|
||