|
||
bennn birden çok şarkı dınlerım
|
||
|
||
| Alice in Chains , Bad Religion , Offspring gibin grupları dinlerim Bütün albümlerini dinlerim Şarkı ayırımı yapmadan Hele Alice in Chains çok rahatlatır adamı .. |
||
|
||
| Hayko Cepkin-Sıkı Tutun Hayko Cepkin-Yalnız Kalsın... |
||
|
||
| Şu sıralar Aslı'nın Yardımcı Olmuyor şarkısına takmış durumdayım, genellikle Emre Aydın dinlerim... | ||
|
||
Rihanna - Umbrella sözleri anlamlı geliyor (hatta dersanede nazlıı(kankamla)bağıra bağıra soyluyoruz )
|
||
|
||
Rihanna - Umbrella sözleri anlamlı geliyor (hatta dersanede nazlıı(kankamla)bağıra bağıra soyluyoruz )pekte anlamlı deil ela ela ela eee under my umbrella olay bu ![]() şemsiyemin altında v.s v.s
|
||
|
||
pekte anlamlı deil ela ela ela eee under my umbrella olay bu ![]() şemsiyemin altında v.s v.s ![]() nazlı saolsun abicim valla alıstırdı bır kere:)
|
||
|
||
| çilekeş amy.... | ||
|
||
dertlediğimde şarkı falan dinlemem ağlarım sadece
|
||
|
||
Batsin Bu Dunya...
|
||
|
||
| Ayna | ||
|
||
| ferudun düzağaç alev alev bu aralar ona taktım | ||
|
||
şu kavak yelleri diye bi dizi varmış onda öalan şarkıyı duydum hoşuma gitti şimdi 1 haftadır pinhali yi dinliyorum iyi oluo acıyı bastırıo
|
||
|
||
| genellikle eminem ama en çok eminem&dido stan ı dinlerim ama dertlenince rock müziğe asla hayır demem özellikle linqin parq |
||
|
||
valla dertlendıgımde damardan dınlemeyı sevıyorum yanında bıde sıgara yakacaksın tamamdır
|
||