|
||
kaç kere okuldan kaçtınızzz.....
|
||
|
||
ne biliym ben saymadım
|
||
|
||
| en fazla veya en az kaç olabilirr | ||
|
||
Sayamıyacağım kadar çok
|
||
|
||
Maşallah
|
||
|
||
Valla benim pek okuldan kaçmışlığım yoktur ki ilk olarak lise1de 1.dönemin son günü kaçmıştım Bu sene kaçtığım oldu ama.Sayamıyacağım kadar çok ![]() Tabi çok olur, sen voleybol sahasının oradaki demirlerin arasından geçip çıkıyordun, Mümin abi de seni orda bekliyordu her seferinde, kolundan tuttuğu gibi doğru okula Adam alışmıştı artık ![]() Ahh ahhhh, ne günlerdi bea, gitcek bi okulum bile yok
|
||
|
||
adam bıkmıştı be benden çok güzeldi ama ya ![]() artık kaçabileceğim bi okulum bile yok..
|
||
|
||
Lise sonda,benim zamanimda ki takriben Ibrahim Muteferrika yeni getirmisti matbaayi o zamanlar...19,5 gun(kagit uzerinde) kacma gafletinde bulunup cok hos zamanlar gecirmistik arkadaslarla...Siz yapmayin diye soyluyorum...Ne gunlerdi...20 gunde direkman kaliniyordu ki,sekreter hanimin yardimlariyla ufak degisiklikler sayesinde benim kagitlar birden kayboldu...Zira gorunen 19,5 gun aslinda biraz daha fazla idi...
|
||
|
||
| Çok kere .. | ||
|
||
Hazırlıkta 7,5 günmüydü neydi ama 9. sınıfa 19,5 oldu 10.sınıfta 30 11.sınıfta 22 günsaolsun doktorlarımız rapor yazdıda persembe sabahtan hiç gitmezdim zaten 5 saat o meymeletsiz suratı göremem ismi lazım değil bizde arkadaslarla gide counter yapardık sadece yazılılara girerdik pehh ne günlerdi ya arada sırada kız arkadasım varsa güvercin adaya götürürdüm konusurduk yemek falan yerdik ![]() buyrun burası da güvercin ada
|
||
|
||
hiç olmadı ama kırdııım oldu
|
||
|
||
| hiç olmadı oyle bır guvenlıkcı varkı.. allah dusmanımın basına vermesın..son dersımız boş olsa ve zilin calmasına yarım dkka kalsa bıle dısarı cıkarmaz.. | ||
|
||
benim kinin sayısı bilmiyorum ama artık herkez alışmıştı hocalar bile yoklama yaparken Metin herkez burdamı veya Metin buradamı diye sorarlardı...kaçmak istiyen veya kaçmak üzere olan benim yanıma uğramadan kaçmazdı hele o okuldan ilk kaçanlara yolu göstermek onlarla beraber kaçmak onların ilk heyecanlaını paylaşmak çok güzel oluo yha
|
||
|
||
bnde sayamadım yaa valla baya cok
|
||
|
||
haddi hesabı olmadı
|
||