|
||
| İlk önce not defterini açın, sonra alt alta gelecek şekilde istediğiniz kadar (ne kadar çok olursa o kadar eğlenceli olur ) aşağıdaki gibi start yazın. start start start start start yaptıktan sonra Dosya/Farklı kaydet yapın ve dosyanın ismini .bat uzantılı olarak kaydedin. (Örnek; dosyaismi.bat) son olarak bat dosyasını sağ tıklayıp arşive ekle diyerek rar dosyası yapın.Bu işlemleri tamamladıktan sonra rar dosyasını msn'de bi kişiye yollayın. Karşıdaki kişi dosyayı açınca ne kadar start yazdıysanız o kadar pencere açılacak ve karşıdaki kişi pencereleri teker teker kapatamadığı için restart atmak zorunda kalacak |
||
|
||
ben direk uyuz olduğum kişiye yolladın ama inş olur
|
||
|
||
| yazdıgım ıslemlerın hebsını yabtıysan olur:D:D | ||
|
||
| gerçekten cok gıcıkça bişey (daha da gıcık bişeyler biliyosan lütfen anlat) | ||
|
||
gerçekten cok gıcıkça bişey (daha da gıcık bişeyler biliyosan lütfen anlat) bunu soldıne gore bunu kendı userınde deemıs olmalsın
|
||
|
||
| sagol | ||
|
||
| aynen bılıorum ben bunu ama karsınızdakı bılgısayar saglamsa bıse olmuo | ||
|
||
valla saol çok işime yaradı ne kadar gıcık kıl varsa gönderdim
|
||
|
||
güzelmiş gıcık olsunlar yeter az yada çok
|
||
|
||
| gerçekten süper işe yarıyo ;Dsaool | ||
|
||
| Kendi pcmde denedim kesinlıkle oluyor.. | ||
|
||
| tuzağa düşenler sağ tıklayıp grubu kapat desin o zaman kurtuluyosun | ||
|
||
| msnmde 235 kşi var ve 92 si engelli hepsinede uyuz oldum engellemedim bi arkadas vardı ama uyuz edince küfretmeye basladı bn bide kullanmıcam ![]() hele arkadasınız erkek ve küfürbazsa asla kullanmayın o deneyimi yasadım
|
||
|
||
| bizde 2 msn açıldığı için ben öbür msnme girip denedim hiç bir şey olmadı | ||
|
||
yazık olur ya
|
||