|
||
Sabah 05;30 dan beri,konulara gonderilen fakat sadece mesaj sayisini arttirmaya yonelik cevaplari okuyorum...Oldukca fazla...Genel duruma baktigimda ise forumumuzun sanki yavas yavas bir kabuk degistiriyor havasinda oldugu...Water Lily gidiyor,Emre banli...Forum icinde onemli yeri olan iki arkadasimizin yoklugu su an bile hissediliyor... Bunlar benim dusuncelerim...Arkadaslarimdan bu konu hakkindaki goruslerini belirtmelerini rica ediyorum... |
||
|
||
| Tam yorumumu gönderiyordumki elektrikler kesildi..Sinir oldum..Neyse Ehem Ehem Bu tür vakalara özellikle yeni üyelerde ve Şebofan ' da rastlamaktayız Bu tür vakalar her konuya "Hmmm güzelmşşşş , Paylaşm için tşkkkk , Saol güzelmşşş " gibi yorumlar yapmakta Bu kişilerin amacı mesaj sayılarını arttırmak değilse beni taşlayınız lütfen... Ayrıca Şebofan nickli üyenin her 10 mesajından 8 i bu tür mesajlar içermekte... Yani bu üyenin adam akıllı mesajlarını toplasak 200 ü geçmez... Ayrıca kendisi bir moderatör...Bu da başka bir çelişki... Üyeye bir kastım yoktur fekat belirtmek istedim Ayrıca konu hakkında yapacak yorumunuz yoksa çekip gidiniz lütfen ardınıza bakmadan :p ... "Paylaşım için tşşşk" ve "Emeğe saygı" ne demektir yahu Dikkat edelim biraz Oeeh |
||
|
||
| Ceren,ilgilenmen guzel...Yalniz uyeleri direk isaret etmen cogu zaman cevap hakki doguruyor ve olay her zaman ki gibi kisiler arasi catismaya donusuyor...Paylasimlarinda en azindan bu bolumde biraz daha sakin olmani rica ediyorum... Sebofan cevap hakkin saklidir...Umarim sana yakisir bicimde hakkini kullanirsin... |
||
|
||
| bence hiç msj yazamamaktansa bi tşke etmekte o konuyu açanı sevindirir ben bunda çok yanlış bişey göremiyorum. ama bence daha önemli bişey rıdvan abinin sölediği sitenin kabuk değştirmesi şimdi ne sölersek boş yoklukları çok hissedilecek iki insan ikiside hayatta bu siteyi öncelikleri yapmış |
||
|
||
| DeNGeSiZ sana katılıyorum hiç msg yazmamaktansa bi teşşekkür etmek iyidir üstelik üye hırslanarak(siteye karşı bir güven kazanarak) daha iyi paylaşımlar yapabilir | ||
|
||
| Üyelere kastım yok sadece belirtmek istedim Alıntı üstelik üye hırslanarak(siteye karşı bir güven kazanarak) daha iyi paylaşımlar yapabilir Denilmiş... Hayır aksine ben nefret ederim açtığım konulara "Paylaşım için tşkkk" yazan kişilerden .... Yapacaksan yorumunu yap ondan sonra çık Mesaj sayını arttırınca ne oluyor (: Bakıyorsun "Aaaaa konuma mesaj yazılmış" diye ama o mesajda "Paylaşım için saol" türünden şeyler oluyor... Sinir oluyorum Yorum yapsınki konu hakkında bende üyenin dediklerine yorum yapayım Burası paylaşım sitesi olabilir fekat her konuya paylaşım için saol yazamazsınız Her konuda iyi güzel eyvallah yazamazsınız Ne anlamı kalır forum sitesinin o zaman Biraz tartışalım eleştiri yapalım iyi veya kötü Her konuya sağol yazacaksak ot gibi bir site olur burası efem... |
||
|
||
| Ceren e hak veriyorum...Paylasimlarda kaliteyi korumak.Guzel tespit... | ||
|
||
| eğer işine yarayan bir paylaşımsa teşekkür edersin ama her konuya teşşekkür etmek abest kaçar biraz.ayrıca mesaj sayısı için yapanlar da var cerene katılıyorum [abla mı desem =) ].mesja sayısı arttırmak için yapanlar bunun ilerde ne kadar sıkıcı bir şey olduğunu anlar çünkü eski bir sitede ben de yapıyordum 5000 mesajım vardi ve en fazla 3500ü doğru düzgün konu+mesajdı ve öylesine yazılan mesajlar hiç bir şeye yaramaz sadece bandwich doldurur yani forumu kirletir.eğer yönetimce ilgisiz mesajları silmeye karar alırsak bazı üyelerin mesaj sayısı %35 azalır =) | ||
|
||
| adam ctrl+v yapio her konuya sagol aga, paylasın için saol v.s v.s şeyler en sinir oldugum şeyler kalan sağlar bizimdir.... | ||
|
||
| Cozum onerileriniz nelerdir arkadaslar,konu anlasildi anladigim kadariyla... | ||
|
||
adam ctrl+v yapio her konuya sagol aga, paylasın için saol v.s v.s şeyler en sinir oldugum şeyler kalan sağlar bizimdir.... Seninde yaptığını bir çok kez gördüm neyse ..... Çözüm konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü devam edeceklerdir yapmaya... Ya da her açtığımız konunun altına yazsak mı "Paylaşım için sağol yazacaksanız başka kapıya" diye Ehah Çok mu ağır olur ![]() Ya da teşekkür butonu olsa iyi olurdu aslında |
||
|
||
Seninde yaptığını bir çok kez gördüm neyse ..... ben hiç bi zaman öyle bişiy yapmadım arastır mesajlarımdan Çözüm konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü devam edeceklerdir yapmaya... Ya da her açtığımız konunun altına yazsak mı "Paylaşım için sağol yazacaksanız başka kapıya" diye Ehah Çok mu ağır olur ![]() Ya da teşekkür butonu olsa iyi olurdu aslında iftira atmak tatlı geldi heralde neyse seninle laf yarıstırılmaz ![]() çözüm önerisi hmmm artık burda işi üyelerin insiyatifine bırakioruz bu konuyu gören herkeste bi değişme olur inşallah |
||
|
||
güzel hosuma gitti saol ![]() ilginç bir yorum saolasın abi. SÜPER Bİ ŞARKI SAOLASIN Canım sıkıldı araştırma yapalım dedik İstersen bütün mesajlarına bakabilirim teker teker Yehu Neyse amacım seninle tartışmak değil... Ben iftira atmam mutlaka bir bildiğim vardır Neyse |
||
|
||
| iyide onlar ın hepsini tek tek el cagızlarımla yazdım dediğim gibi ctrl+v olayı olmadı anlamak istemiosan söyliyim yada sen öyle anliosan ne diyim sana sen ara daha neyse konu amacından saptı evet görüşler... |
||
|
||
| ilk başta yaptığım hataların farkındayım biliyorum anlamaz----dımm forum işlerinden filan bütün msjlarım geyik içermekteydi bnunda farkındaym ama bazı kişiler bilir bende ne kadar düzelme olduğunu ve o saol teşekkürler filana gelince emeği yorumsuz bırakmak olmuyo insana bi moral geliyo ve eskisi gibi her konuya da msj atanlardan değilim bazıları gibi(kendimden biliyorum) benim hiç bişekilde msj sayımı arttırmak gibi bi amacım yok hem arttırcamda ne olcak mantıklı bi düşünün bakem forum parası falan mı kazancam güldürmeyin beni.... |
||