|
||
| Adım : Samet Yaş : 15 Nick :sxskı İstediğim Bölüm : Türkçe Video Klipler Haftalık online olabileceğim zaman : 7-8 saat Başka istediğim konu : Silkroadonline we fizik&kimya bölümüne karar sizin |
||
|
||
türkçe video kliplerdeki istatistiklerin iiidemod olabilmen için 50 konu gerekiyo gerçi onada az kalmş ![]() olabilirssin gibi gözüküyo ama kararı ben veremem tabi ayriyetten konu neden sabitlenmşşş?? |
||
|
||
inş. olursun bence hakedio
|
||
|
||
| konuyu sabitleştirdim çünkü şimdi mod olamassam ileride bir daha deneyecem siz bana eksiğimi söylersiniz bende düzeltir tekrar denerim boşa fazla konu açmamış olurum | ||
|
||
| evet istatistikler güzel olabilirsin bence =) | ||
|
||
| sonuca gidilmiştir. hayırlı olsun samet. konu artık sabit değil. (ah şu market) |
||
|
||
Gözün aydın samet istediğine kavuştun hayırlı olsun kardeşim
|
||
|
||
| hedefini koyunca elbet hedefe ulaşırsın thanks you _m_a_v_i darısı sana inş... |
||
|
||
| hayırlı olsun;) | ||
|
||
| Yok yok benim öyle bir hedefim yok.Sana hayırlı olsun. | ||
|
||
sana da hayırlı olsun desem bişey olur mu
|
||
|
||
| Bana niye hayırlı olsın ya anlamadım? | ||
|
||
| _m_a_v_i_ sana deil **ŞEBOFAN** a | ||
|
||
| Alıntı yap o zaman!!!!!!!! Evet şebofan bende yeni farkettim sanada hayırlı olsun. |
||
|
||
sana da hayırlı olsun desem bişey olur mu ![]() Evet şebofan bende yeni farkettim sanada hayırlı olsun. ben ne zamandır moddumda sadece kendi bölümümde mod gözüküyodum yinede sağolun arkadaşlar
|
||