|
||
| Ad:Mustafa Yaş:13 ama çok iş yaptım ![]() Nick:KeLePcE İstediği Bölüm:Güzel Söz-Şiir-Yazı,Arkaplanlar ve Mizah Komedi Forumda haftalık online olabileceği zaman:2 ya da 3 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa): Elbette var hem de 5 tane var ama hepsinden adminlerle yaşadığım yaş problemi yüzünden ayrıldım. |
||
|
||
| İlk önce paylaşım yapki sonra mod olabilesin : ) Paylaşım yapmayana modluk verilmiyor
|
||
|
||
| mizah -komediye olabilceğini pek sanmıyorumda öbürlerine belki olabilirsinde nerde paylaşım önce paylaşımını yap sora bakarlar inş.. =D zaten bu aralar modlarla ilgili düzenlemeler falan var yani senin mod olmana daha var arkadaşş sen en iyisi paylaşım filan yapp nerde paylaşım orda modlukk |
||
|
||
Ama benim niyetim ciddi bu forumu dul bırakmam tabi bu şakaydı ama ben iyi paylaşımcıyım.bunu göreceksiniz
|
||
|
||
Ama benim niyetim ciddi bu forumu dul bırakmam hadi bakalım dediim gibi sen paylaşım yap tabi bu şakaydı ama ben iyi paylaşımcıyım.bunu göreceksiniz
|
||
|
||
olur ama benim uykum geldi yarın dewam ederim görüşürüz
|
||
|
||
| mod olcağın bölüme 25 konu başka bölümlere de 25 konu aç total 50 olcak.100 de mesaj yaz =) | ||
|
||
| olur zaten benim için konu formalite asıl hedefim siteye yardımcı olmak. | ||
|
||
olur zaten benim için konu formalite asıl hedefim siteye yardımcı olmak. çok iyi herşey pc-turk için
|
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 3 saat ve 41 dakika. Total Posts: 37 mesaj Total Topics Started: 14 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bunu okuynca senn istatsitklerinin yeterli olmadını göreceksn arkadaşım yaşında bizim için önemli değil senin yaşıtalrında üst rtübelerde görev alan arkadaşlarınızı bilyrm ama yaşı 20 olupta seviyesi o arkadaşlar kadar olmayan şahıslarıda bilyrm onun için sen gerkeli istatistkleri sağla forumda üyelerle ve yöneticilerle bi tartışman olmasın istediğin bölm senndir kolay gele konu kilit |
||