PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Tartışma alanı

Konu: Küpe Delikanlıyi Bozar mı ?

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vicious 19.08.2007 14:12:21
Görüşlerimi sonra açıklarım şimdi yazamayacağım  Şaşırmış
Her neyse..
Siz neler düşünüyorsunuz ??

¦UguR¦ 19.08.2007 14:15:11
bence bozmaz =)
ama hangi kulağa takıldığına bağlı  Kahkaha

twilight 19.08.2007 14:19:41
şöle ki genç delikanlılara çook yakışıyorrr Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

ama 40 ve + benzerindeki bi delikanlı ya yakışmazz Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

water_lily 19.08.2007 14:27:51
şöle ki genç delikanlılara çook yakışıyorrr Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

ama 40 ve + benzerindeki bi delikanlı ya yakışmazz Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

40 daki birisi delikanlımı olur kardelen yahuu

Görüşlerimi sonra açıklarım şimdi yazamayacağım  Şaşırmış
Her neyse..
Siz neler düşünüyorsunuz ??

ben az buçuk bilym bi ara gene konuşmustuk bu konuyu =) bak unutmamışım =)

twilight 19.08.2007 14:40:36
40 daki birisi delikanlımı olur kardelen yahuu
şebnem abla bilmezmisin o tipleri delikanlıyım diye ortalıkta gezen tespih sallayann Sırıtan Şaşırmış Şaşırmış Sırıtan

Ridvan 19.08.2007 16:06:02
Niye dekikanliyi bozsun ki?(bkz;Yavuz Sultan Selim)Erkekte kupe sol kulaga takilir,digerlerini bilmem...Ben okuldayken surekli takardim.Simdide bazen,iki tane...

R3D_WoLf 19.08.2007 16:33:31
valla 2 senedir mıknatıslı takiyodum para vermekten bıktım 1 hafta önce deldirdim güzel iyi yakişiyorda
bu arada sol kulaga takiyorum Kahkaha

ZcN 19.08.2007 17:54:54
valla 2 senedir mıknatıslı takiyodum para vermekten bıktım 1 hafta önce deldirdim güzel iyi yakişiyorda
bu arada sol kulaga takiyorum Kahkaha

delikanlı adam mıknatıs falan kullanmaz takıyosan deldirceksin kardeşim Gülümseme

yakışan taksın ne var bunda Gülümseme (bende arada bi takıyorum) Gülümseme

selin 19.08.2007 20:08:57
çok yakışıyo bence Göz kırpan  ama bazı kıro tipler hariçç Şaşırmış ıyyy iğrençliklerine iğrençlik katıyolar.

alpcan38 19.08.2007 20:35:09
isteyen taksın ama ben hayatta takmam

water_lily 19.08.2007 22:55:10
Niye dekikanliyi bozsun ki?(bkz;Yavuz Sultan Selim)Erkekte kupe sol kulaga takilir,digerlerini bilmem...Ben okuldayken surekli takardim.Simdide bazen,iki tane...

yavuz sultan selim takıyomuş ama tarihçileirn dediğine göre ozamanda kölelerde küpe olurmuş oda ben allhın kölesiyim yakıştırması için taktığını söylüyorlarr

Vicious 19.08.2007 22:59:26
Evet öyle dediğini bende okumuştum ama haticeye değil neticeye bakmak lazım..Takmış mı takmış sonuçta.Ayrıca Hz.Ali'de küpe takıyormuş öyle okumuştum bir siteden.
Ayrıca bir aksesuar erkeğin delikanlılığını bozacak birşey değildir diye düşünüyorum ben..Önemli olan kafa yapısı giyim tarzı değil..

Ayrıca ergenlikte falan herkes küpe takıyor takmayanı dövüyorlar tabiri caizse  Şaşırmış

water_lily 19.08.2007 23:00:31
Evet öyle dediğini bende okumuştum ama haticeye değil neticeye bakmak lazım..Takmış mı takmış sonuçta.Ayrıca Hz.Ali'de küpe takıyormuş öyle okumuştum bir siteden.
Ayrıca bir aksesuar erkeğin delikanlılığını bozacak birşey değildir diye düşünüyorum ben..Önemli olan kafa yapısı giyim tarzı değil..

Ayrıca ergenlikte falan herkes küpe takıyor takmayanı dövüyorlar tabiri caizse  Şaşırmış

yanlış anlaşılmka istemem ben takılması yada takılmaması taraftarıd değilim herkesn kendi zevkiiii ama özenti karşıtıym

Vicious 19.08.2007 23:06:38
E tabii yaptığımız çoğu şey bir özentiliktir zaten değil mi (=

Erkeklerin küpe takmasıda özentiliktir
Ama kötü demiyorum
Yakışana yakışır
Ama gidipte kıroların takmasını tasvip etmem  Şaşırmış

water_lily 19.08.2007 23:10:43
E tabii yaptığımız çoğu şey bir özentiliktir zaten değil mi (=

Erkeklerin küpe takmasıda özentiliktir
Ama kötü demiyorum
Yakışana yakışır
Ama gidipte kıroların takmasını tasvip etmem  Şaşırmış

beğenip denemek yakışması ayrı bişey bide aslında yakışmadığı haldee sadece o tarz da gibi görnmek için takması ayrı bişeyy işte kro dediğinz tiplerinde takamsı bence hoş değil şahsa bakıysn o kültürün adamı değil hemen anlşılıyo yani onun doğası ona uygun değil ama o illa öle olamaya çlışıyoo işte bence bu özentidir

yada benm kasteddiğim bu ama bzı şahslar varki rap rock vs vs tarzı cuk diye şahsa oturmuş karelteri ile birlşmiş öyle olmaya çalışmıyo ama farkına varmadan öle hareket ediyoo bilmem anlatabildimii

etrafımda çokta artık gına geldii kendin ol kardeşm ki birilerinn yanında yer bulasın

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10