|
||
| ad:alpcan yaş:16 nick:alpcan38 |
||
|
||
| nereye modluk isteediini yazmamışınnn zaten bu aralar mod alınmıyrrrrr--muşş
|
||
|
||
tşkr ederim baktığınız için
|
||
|
||
| sen konu ve msj sayılarını arttırrdaha sonra bakılabilir belkimmm | ||
|
||
| nereye mod olcaksın yahu bari onu belirt.... |
||
|
||
| siz nereyi bana uygun görürseniz | ||
|
||
siz nereyi bana uygun görürseniz Öyle şey mi olur Se kendin söyleyeceksin şu şu bölüme mod olmak istiyorum diye Biz mi bulacağız sana mod olacağın yeri ? madem yeni üye Vicious söle demis sölüorum komik yazılara mod olmak istiorum Ehem içini rahatlatsın yeni üye sayılmam pek..Eskilerdenim.. Neyse ilk önce konu aç ondan sonra mod başvurusu yap derim ben (= FLOOD YAPMAYALIM LÜTFEN |
||
|
||
| garip ve korkunç olaylara modluk talep ediorum | ||
|
||
garip ve korkunç olaylara modluk talep ediorum Bütün bölümleri yaz bence..Belki tutar birisi....AsadasdasArkadaşım önce konu aç ondan sonra başvuru yap diyoruz hala neden isim veriyorsun |
||
|
||
| ya pardon ama sen mi mod yapcaksın beni anlamıorum gördüğün gibi komik yazılara talepimi sildim çünkü orda mod vardı | ||
|
||
ya pardon ama sen mi mod yapcaksın beni anlamıorum gördüğün gibi komik yazılara talepimi sildim çünkü orda mod vardı Konu açmadan mod yapmazlar seni ne ben nede başkası... Sen böyle isim vermeye devam et belki tutar birisi asadasdasdasdasd |
||
|
||
| tmm boşver sen burayla da uğraşma | ||
|
||
tmm boşver sen burayla da uğraşma Tamam uğraşmam abisi
|
||
|
||
| alpcan üyelere karşı daha saygılı olmanı öneririm =) + vicious eski üye =) onun da sözü geçer bu forumda gerçi her üyenin az da olsa geçer ama =) | ||
|
||
garip ve korkunç olaylara modluk talep ediorum ben hiç olacağını zannetmiyom
|
||