|
||
| Ad:Tolga Yaş:Asrın Nick: Defeat İstediği Bölüm:Anket Alanı Forumda haftalık online olabileceği zaman:9-10 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa):yok anket alnına mod olmak istiyorum tabi sizde hoş görürseniz... ![]() |
||
|
||
| kardeşim şu sıralarda mod alamıyoruz çünkü modlar görevini yapmıyo =) mod düzenlemesi yapılcak ondan sonra değerlendirilir |
||
|
||
kardeşim şu sıralarda mod alamıyoruz çünkü modlar görevini yapmıyo =) mod düzenlemesi yapılcak ondan sonra değerlendirilir forumda aktif olman güzel ![]() uurock haklı yönetim olarak böyle bi karar aldık bir süre sonra yeni mod kadrosu belli olacaktır... |
||
|
||
| hayırlı olsun tolgaa modluğunn inş sende modluğu elnden alınanlardan olmassın | ||
|
||
hayırlı olsun tolgaa modluğunn inş sende modluğu elnden alınanlardan olmassın saolun çok saolun da ne anket alnında nede silkroad bölümünde mod gözükmüyom ben nerde modum
|
||
|
||
saolun çok saolun da ne anket alnında nede silkroad bölümünde mod gözükmüyom ben nerde modum hiç bi yerde =) olay biraz farklı seni admin mod grubuna almış onuniçin çok şanslısın ama kategorilerde ayarlamamış çnkü senn mod olmanı kim söledi bilmyrm benm senn mod olma isteğnden haberm bile yok ben olsaydım kategoriye eklerdm heralde özcan dicem ama oda oalmaz neyse işler karışık anlıcan ayarlnır okmerak etme |
||
|
||
hiç bi yerde =) olay biraz farklı seni admin mod grubuna almış onuniçin çok şanslısın ama kategorilerde ayarlamamış çnkü senn mod olmanı kim söledi bilmyrm benm senn mod olma isteğnden haberm bile yok ben olsaydım kategoriye eklerdm heralde özcan dicem ama oda oalmaz neyse işler karışık anlıcan ayarlnır okmerak etme beni doomsday aldı neyse zaten söyledi ayarlancakmış...
|
||
|
||
beni doomsday aldı neyse zaten söyledi ayarlancakmış... ayarlayana kadar online süreni,konu sayını arttırmaya bak
|
||
|
||
beni doomsday aldı neyse zaten söyledi ayarlancakmış... DAHA NE OZMAN DERT EDİYRSN hangi bömü istyrsun söle çabuk çıkmadan yapıım |
||
|
||
| hakkın doldu anket bölmne mod yapıldın çıkmam lazım çnküü | ||
|
||
hakkın doldu anket bölmne mod yapıldın çıkmam lazım çnküü konu ekliyodum görmedim silkroad bölümüne mod yapabilirmisiniz?
|
||
|
||
| modluk oyuncak değil oldun anket alanına zaten başvuru yaparken orayı isedin | ||
|
||
modluk oyuncak değil oldun anket alanına zaten başvuru yaparken orayı isedin tamam pardon
|
||
|
||
tebrik ederim yeni modumuz hayırlı olsun
|
||
|
||
| afferim tolga hızlı giriş yaptın:) | ||