|
||
![]() Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi ![]() Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa; Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın.
(Çalıştır"ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 1- HKEY_LOCAL_MACHINE "i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software "i açın, aynı şekilde takip edin ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 3- Microsoft "u açın ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 4- Windows "u açın ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 5- CurrentVersion "u açın ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 6- Uninstall" ı açın ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır'daki listeyi göreceksiniz. ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 7.Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin. Dipnot : Bu döküman şahsım tarafından Pc-Turk.org üyeleri için hazırlanmıştır. ![]() [Ç]alıntı değildir. (Alınteri) |
||
|
||
saol çok güzel bi paylaşım
|
||
|
||
| 8)saool | ||
|
||
saol güzel paylaşım
|
||
|
||
| saol |
||
|
||
| öncelikle tesekkürler.ben bir program indirmistim ama uninstal yapamıyordum bu yöntemle programmı silebildim ama tam olarak degil 24 küsür mb olan program simdi 6 küsür mb oldu yani hala bir kısmı duruyor ama yinede tamamının olmasından iyidir tekrar tesekkürler. | ||
|
||
| emeğine sağlık teşekkürler | ||
|
||
| Tesekkur ederim, cok guzel olmus. | ||
|
||
| paylaşım icn saol | ||
|
||
emeğine sağlık