|
||
Vizyon tarihi:
7 Eylül 2007 Yönetmen: Paul Greengrass Senaryo : Robert Ludlum(Kitap), Tony Gilroy(Kitap), Tom Stoppard(Kitap), Paul Attanasio(Kitap), George Nolfi(Kitap) Müzik: John Powell(Kitap) Görüntü yönetmeni: Oliver Wood(Kitap) Oyuncular: Matt Damon , Paddy Considine Tür: Aksiyon, Macera, Gizem, Dram Yapım: ABD 2007 (Renkli) Dil: İngilizce Dağıtıcı Firmalar: UIP Internet adresi: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Jason Bourne'in tek isteği ortadan kaybolmaktır. Ancak kaybolmayı başaramadığı gibi kendisini yaratanlar tarafından ele geçirilir. Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş olan Jason Bourne, iyi eğitimli yeni kuşak katillerin yoğun ateşi altındadır. Artık sadece tek bir hedefi vardır: Başlangıca dönmek ve kendisinin kim olduğunu bulmak. Jason Bourne, yeni bir gelecek bulabilmek için kendi geçmişindeki izleri yakalamaya çalışır. Gerçek Jason Bourne'i bulma çabasına devam ederken Moskova'dan Paris, Londra, Tanca ve New York'a uzanan geniş bir alanda seyahat etmek; sürekli manevralarla her an ensesinde olan yüzlerce polisi, federal ajanları ve Interpol ajanlarını safdışı etmek zorundadır. ben kitabını okumuştum filim adını slında robert ludlumun kitabından almış ve ana konuda onun diğer kitaplardan ekleme yapılmış güzzel bi kitap tı güzel bi filim olacağına inanıyrm kii zaten robert in 2 kitabı bundan önce film yapıldı ve matt damon oynamıştı birndede |
||
|
||
| merak ettim şimdi ya nerden bulcam?! | ||
|
||
| 7 eylülde beraberr giderz sinemaya aaa ben burda olursam tabii ünv gitmiş olabilirm o tarihte yada antalyada |
||
|
||
7 eylülde beraberr giderz sinemaya yaw isterim ama sen nerde oturuyon ki hem ben nası geliim aaa ben burda olursam tabii ünv gitmiş olabilirm o tarihte yada antalyada annem izin vermez bende şimdi filmin linkini arıyom bulursam siteyle paylaşcam
|
||
|
||
kim nereye gidiyo bana niye hbr gelmiyo bende geliyom
|
||
|
||
sende gel toplanıp gidelim bütün forum
|
||
|
||
yaw isterim ama sen nerde oturuyon ki hem ben nası geliim annem izin vermez bende şimdi filmin linkini arıyom bulursam siteyle paylaşcamanen izin vermez mi neden kii sen erkek değilmisn kız olsan neysee ist oturym sen nerde? linki nasıl bulucan biraz zor çünkü 7 eyllde sinemada okumuynmu konuyu senn |
||
|
||
anen izin vermez mi neden kii sen erkek değilmisn kız olsan neysee okudum ama öncedne çıkıyoya bazen o bakımdan dedim ist oturym sen nerde? linki nasıl bulucan biraz zor çünkü 7 eyllde sinemada okumuynmu konuyu senn hem erkek deilmisin dion ama 12 yaşındayım izin vermez |
||
|
||
okudum ama öncedne çıkıyoya bazen o bakımdan dedim hem erkek deilmisin dion ama 12 yaşındayım izin vermez deki muhterem annene şebnem abla bana sahip çıkarrr tmm izin verir nerde otryn sen ? |
||
|
||
| tekirdağ/çerkezköy çok uzak deil | ||
|
||
| çerkez köyü blym daa ama gelemssn evet neysee sende orda gidersn =) bizdee tartışırz sennle filmi boşverr |
||
|
||
çerkez köyü blym daa ama gelemssn evet neysee sende orda gidersn =) neyse evet ama bizim buraya heralde bi yıl sora gelir bizdee tartışırz sennle filmi boşverr
|
||
|
||
| yok sanmam neden ki genelde ölemi oluyoo film egöre değişr msla ist da bile bazı sinemalra sinemadakibazı filmler gelmiyo ancak büyk yerlerde bulabilysnn | ||