PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Harry Potter

Konu: HARRY İLE İLGİLİ hiç bir yerde bulmıyacağınız bilgii

Sayfa: [ 1 ]

water_lily 05.08.2007 11:36:33
son 7. kitabın ingilzcesini okudum sayılır tam çevri yapamıyrm ingilzcem baya zayıflamış=)
neyse işte merak edilen snape in sonuu seriyi okuynlar yada filimi izleyenler bilir snape aslında o başından beriii ii ve harry için yaşayan biri çnkü yaşamı boyuncaa harry nin annesine aşıkmış

Lily ve Snape çocukluktan arkadaş Hogwarts'a gelmeden önce daha. Snape ezelden beri onu seviyor ve 33. bölümde öğreniyoruz ki Snape son 17 yıldır sadece Harry için yaşamış kendini Harry'ye adamış babasından ne kadar nefret ettiyse o kadar sevmiş Lily'yi. ve Voldemort'a verdiği bilginin Lily'ye tesir ettiğini anlayınca Dumbledore'a geliyor ve hep Dumbledore için çalışıyor. Snape'in iyi yana geçme sebebi tamamen Lily yani...

Snape Dumbledore'u onun emriyle öldürüyor. Onun emriyle Voldemorttan müdür olmak isteyip okula yerleşip öğrencileri ölüm yiyenlerden kısmen de olsa koruyor.

Ayrıca Petunia'nın Harry'yi sevmeme nedeni tamamen kıskançılk Lily küçkken Petunia onun yeteneklerini kıskanıp hogwartsa mektup bile yazıyor  beni de alın diye. Ve 5. kitapta ruh emicelerden bahsederken geçen "pis çocuk" snape'ten bahsediyor daha çooook küçükken muhabbet ederlerken geçiyor bu.

ölümü

Snape'in ölümü de çok acıklıydı. Bğıran Baraka'da Voldemort Snape'i çağırttı Lucius'a, o arada Harry, Hermione ve Ron görünmezlik pelerini ile Bağıran Baraka'ya girdiler (Harry Voldemort'un orda olduğunu biliyordu çünkü tekrar Voldemortun gözünden bakmaya başlamıştı ama artık bunu kontrol edebiliyordu)  Üçlü Snape ile Voldemort'un arasındaki konuşmayı dinledi. Voldemort Snape'e "Asayı kullanabilmem için ölmen gerekiyor" dedi, ve yılanını Snape'e saldırttı, Snape hiçbirşey yapmadı, yılan Snape'i boynundan ısırdı ve Snape yere düşerek acıyla kıvranmaya başladı. O arada da Voldemort asasının gücünü görmek için Hogwartsta devam eden savaşa gitti. Üçlü hemen pelerinden çıkıp Snape'in yanına çöktü. Snape "Bunu...bunu.. al" dedi ve zihnindeki anıları çıkartarak elinde beliren bir tüpe boşalttı. Ve ölmeden tam önce Harrye "Bana...bak" dedi, Harry adamın dediğini yaptı ama nedenini bilmiyordu, hemen müdür odasına gidip düşünselini kullandı ve Snape'in gerçekte ne olduğunu gördü. Snape Lily'e ve onun yeşil gözlerine aşıktı.  Harrye ölmeden tam önce "bana bak" demişti çünkü Harry'nin gözleri tıpkı Lily'nin ki gibiydi, ölmeden önce son kez  o gözlere bakmak istemişti.

başka hiç bir yerde bu bilgiye ulaşmazssınızz pc turk üyesi olma ayrıcalığını bilin =)

Twii ~ 05.08.2007 15:10:46
oooooov

Çok Güzel Bİ PAylaşım Göz kırpan

alpcan38 18.08.2007 12:21:02
superrrr bence Sırıtan

water_lily 18.08.2007 23:05:34
tşk edrm

kurthan 27.10.2007 15:30:33
ben son kitabını çoktan okudum mükemmel yazmış  tşk j.k rowling Şaşırmış

C@_N 23.11.2007 19:09:42
işime yaradı hepsi

water_lily 23.11.2007 21:59:29
gzel imaznı da biraz küçültsen çok daha iyi olucak

HaSsSo 27.12.2007 14:48:27
cok güzel olmuş  paylaşım icn saol Gülümseme

meteor500 26.02.2008 11:24:36
çooooook sağol ama gerçekten snape bunu haketmişti oda neredeyse aynı şekilde dumbledore' u öldürmüştü dumbledore' da acı çekmişti keşke woldemort savaşa gitmese şeyy bi şey sorucam savaşı kim yeniyor?

Sayfa: [ 1 ]