|
||
pardon diğerini yanlış yazdım ![]() Ad:uğur Nick:knightonline Yaş:17 İstediği Bölüm:Knight online bölümü Forumda haftalık online olabileceği zaman:yaklaşık 10 saat Not:başka forumlarda moderatör deneyimim var Saygılar |
||
|
||
Bence Msj Sayını Biraz Yükseltmelisin Ama Tabii kide Söz Yönetimin...
|
||
|
||
| 100 mesaj at belki olursun | ||
|
||
| YA SEN 1020 TANE ATMIŞSIN BEN BİRAZ ZOR OLURURM VİP ÜYEDE OLSAM YETER ![]() edit//eğer büyük harfle yazmaya ve flood yapmaya devam edersen biraz zor molduk +mesajlarını birleştirdim
|
||
|
||
YA SEN 1020 TANE ATMIŞSIN BEN BİRAZ ZOR OLURURM ehuehe onun konu sayısı da fazla bu aralar sitede mod temizliği var belki biraz geç olursun mod sen o zaman kadar konu açmaya bak
|
||
|
||
YA SEN 1020 TANE ATMIŞSIN BEN BİRAZ ZOR OLURURM uurock sanırım cevabı verdiVİP ÜYEDE OLSAM YETER ![]() edit//eğer büyük harfle yazmaya ve flood yapmaya devam edersen biraz zor molduk +mesajlarını birleştirdimuurock abi sana smodluk yaramış walla
|
||
|
||
ehuehe onun konu sayısı da fazla bu aralar sitede mod temizliği var belki biraz geç olursun mod sen o zaman kadar konu açmaya bak ![]() Aynen öle yönetim düzenlemsine gidilecek gibi sen ozaman kadar konu aççç bu sitede hakeden hakettiğini alır merak etmeee |
||
|
||
| ama belki vip üye olabilirsin | ||
|
||
| VİP üYE YAPARMISINIZ? bu gidişle zorrr sana 100 kere söyledik büyük harfle yazma diye !!!! |
||
|
||
ama belki vip üye olabilirsin saol çocuğun aklına hiç omıyacak bişeyi sokmussun konu kilit |
||
|
||
| normalde modların modluğuna yönetimce karar verilir...ama vip üyelere ise sadece [DooMsDaY] karar verir.. lütfen saçma sapan konuları milletin aklına sokmayalım... Dip not: yüz verdikçe astarını istemeyin... Sert ve otoriter yüzümüzü inanın kimse görmek istemez... Selametle... |
||
|
||
| Dip not: yüz verdikçe astarını istemeyin... Sert ve otoriter yüzümüzü inanın kimse görmek istemez... Selametle... artık zamanı geldimi özcan ne dersnn astarda kalmadı artıkk sabırda bir yere kadar |
||
|
||
artık zamanı geldimi özcan ne dersnn astarda kalmadı artıkk sabırda bir yere kadar inan water_lily ben kendimi zor tutuyorum...yöneticiyiz tamam sabırlı olmak lazım ama bizde insanız bi insana aynı şey papağan gibi 100 kere söyletilmez ki..adam olan bi kerede anlar...bilerek mi yapıyo bu millet bazen diyorum...ama artık herkes haddini aşmaya başladı yüz vererek olmuyomuş...demekki ipleri elimize almanın vakti geldi artık... |
||