|
||
Sevginizi içeren şiir,resimli şiir,şarkı sözü,kendi yazdığınız hikaye ve denemeleri bu bölümde toplayalım.... Tek bir cümle tek bir dize olabilir....Ben başlıyorum ![]() * . . . . . . .O'na . . . . . . * Seni düşünmek güzel şey ümitli şey... Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakar ümit yetmiyor bana Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum ! Nazım Hikmet Terk etmedi sevdan beni Aç kaldım susuz kaldım Can garip karanlıktı gece Can garip can suskun Can paramparça Ve ellerim kelepçede Tütünsüz uykusuz kaldım Terk etmedi sevdan beni Ahmet Arif Gelsene dedi bana Kalsana dedi bana Gülsene dedi bana Ölsene dedi bana Geldim Kaldım Güldüm ÖLDÜM! Nazım Hikmet Yüreğim Seni çok sevdi O yürek talan O yürek yangın yeri! O yürek seni istiyor Birtek SENİ ! |
||
|
||
İlki çok güzelmiş, saol paylaşım için
|
||
|
||
| Sizde paylaşım yapabilirsiniz.. Benim yerim değil sadece burası malumunuz
|
||
|
||
| paylaşım için tşk | ||
|
||
tşkr köyün delisi... güzel paylasım emeğine sağlık
|
||
|
||
..Yine "Ne Çok" Ve "İmkansızı" İstemekteyim...
Yüreğimin Kalemiyle Yazıyorum Bu Paragrafı; Gözlerini Yumarak Oku.. Biz Hep Yumduğumuz Gözlerle Görmedik mi Birbirimizi.. Bir Hep Gözlerimiz Kapalı Dokunmadık mı Birbirimize.. Bir Hep Gözlerimiz Kapalı Sevmedik mi ![]() Seni Umutsuzca, Beklentisizce, Hayallerce Sevdim Uzağından... ...Beklentisiz Beklentilerim Yine Kocaman... ...Engel Tanımayan Nüksetmelerin......Karşılıksız Sevdigim Gibi... ...Olmuyor Keçim ...Olmuyor... Sen Den Gidilmiyor... ...Zaman Yine Aldı Başını Geçip Gidiyor...Tutmak Ne Mümkün... ...Son Bir İstek Dürtüp Duruyor Tüm Bastırmışlıklarımı... ...Sadece Benim Olacak Bir 24 Saat... ...İçinde Senin Olacağın...Ve Her Saliyesine Kadar... ...Parçalanarak Tüketeceğim Bir 24 Saat... ...Hiç Konuşmadan... ...Gözlerimi Kapatıp... ...Sadece Varlığını Hissetmek İstediğim... ...Nefesini Duymak... ...Kokunu Almak İstediğim... ...Sana Sadece Dokunabileceğim... ...Şu Başı Belli Sonu Belirsiz Yaşamdan Çalınmış Bir 24 Saat... ...Son Dileğim... ...Yine "Ne Çok" Ve "İmkansızı" İstemekteyim... |
||
|
||
çok güzel olmuş emeğine sağlık özcan senin paylaşım da süper ![]() ...Olmuyor Keçim ...Olmuyor... Sen Den Gidilmiyor... ![]() |
||
|
||
![]() HERSEY SENDE GiZLi Yerin seni cektigi kadar agirsin Kanatlarin cirpindigi kadar hafif.. Kalbinin attigi kadar canlisin Gozlerinin uzagi gordugu kadar genc... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kotu.. Ne renk olursa olsun kasin gozun Karsindakinin gordugudur rengin.. Yasadiklarini kar sayma: Yasadigin kadar yakinsin sonuna; Ne kadar yasarsan yasa, Sevdigin kadardir omrun.. Gulebildigin kadar mutlusun Uzulme bil ki agladigin kadar guleceksin Sakin bitti sanma her seyi,sevdigin kadar sevileceksin. Gunesin dogusundadir doganin sana verdigi deger ve karsindakine deger verdigin kadar insansin Bir gun yalan soyleyeceksen eger Birak karsindaki sana guvendigi kadar inansin. Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin Günesin seni isittigi kadar sicak. Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin ve guclu hissettigin kadar guclu. Kendini guzel hissettigin kadar guzelsin.. iste budur hayat! Iste budur yasamak bunu hatirladigin kadar yasarsin Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar usursun ve karsindakini unuttugun kadar cabuk unutulursun Cicek sulandigikadar guzeldir Kuslar otebildigi kadar sevimli Bebek agladigi kadar bebektir ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin bunu da ogren, SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN CAN YUCEL |
||
|
||
| Paylaşım güzeldi...RooTurk devamını bekliyoruz.. | ||
|
||
İstemiyorum artık kimseyi,
Senden başkası tutmamalı elimi, Senden başkasına bakmamalı bu gözler, Senden başkasına sarılmamalı bu beden, Senden başkası can katmamalı bu cana, Senden başkası baktığında kızarmamalı yüzüm, Senden başkasının sesini duyduğunda heyecanlanmamalı bu yürek, Ya seni sevdiğini söylemeli ya da ilelebet susmalı bu dil. Hem söylesene sevdiğim; Senin için çarparken bu yürek, Nasıl tutsun ellerim bir yabancının ellerini, Nasıl değsin gözlerim bir başkasının gözlerine, Nasıl dolansın kollarım bir başkasının bedenine, Nasıl kızarsın yüzüm başkası baktığında, Nasıl heyecanlasın bu yürek senden başkasının sesini duyduğunda, Ve nasıl söylesin dilim senden başkasına sevdiğini. ... VE SEN SEVDİĞİM, YA BENİ SEVDİĞİNİ HAYKIRMALISIN YA DA BU GÖZLERE BİR DAHA ASLA BAKMAMALISIN... By Belinda |
||
|
||
| Hani okuduğunda insan bir nefes ceker derınden Sonra hafiften dalar uzaklara, yazdıklarınız okuduklarınız Sevgiye dahil olanlarınız.. İnsan kendinden bir parça arar şiirlerde yada sevdiğini Yaşadıklarını anlatmasını ister şiirden Kaleme bakar yazder sevdigimi yasıyamadığım sevgimi Sonra fondaki müzikte ararım seni Pencereden bakarım gökyüzüne ararım bulutlarda benliğini Yoksun yanımda yada yanımda olduğunda yaşıyamıyorum içimdeki sevgiyi Anlat bana sevgili yuzundeki tebessüme hasret kalmış beni Yine anlatmaya çalıştım başaramadım sevgimi... Emrecan Eker Bu şiir karaladığım bir kac kağıttan birtanesi Umarım hoşunuza gider... |
||
|
||
Yigen emegine saglik,ne cevherler varmis sende...........
|
||
|
||
Yigen emegine saglik,ne cevherler varmis sende........... ![]() eyvallah amca kımın yıgenıyız dımı
|
||
|
||
| evet çok güzel | ||
|
||
| çok güzel elinize sağlık | ||