|
||
| SEVGİLİ MOD ARAKADAŞLAR herkes bu bölme hangi bölmde mod olduğunu yazssın ltfen eğer bir sebebi olmadığı halde buraya yazmamıssa şahsın modluğu elnden alınacaktır. biz gelipte ufak bir başarı gösteren şahsı başarısını ödüllendirelim ve sitede değer verildiğini anlasın belki azmi artar diye mod isteklerini kabule diyrz ama göryrmki snra genelde modluğu ben verdiğim için azar yiyen ben oluyrm .çnkü sayın mmod arkadşlar sanki tek gayeleri mod olmak mış gibi bir kötü gerçek orataya çıkıoyrr. ayın üyesi seçicez üye yok herkes mod olmuş modların konu sayısına bakıyrm en fazla 40 bu iş böle devam etmicekm diyerekten olaya el atıyrmm herkess mod olduğu görevi paylassın acilenn |
||
|
||
| Ridvan,Muhabbet ve Forum Oyunlari... | ||
|
||
| water style_güncel haberler | ||
|
||
| **ŞEBOFAN**=Off Topic Online olduğu toplam süre: 7 gün, 11 saat ve 47 dakika. Total Posts: 2087 mesaj Total Topics Started: 150 konu Açtığı anket sayısı: 13 anket Kullandığı oy sayısı: 67 oy |
||
|
||
| R3D_WoLf =Sinema | ||
|
||
| uuRock : komik resimler | ||
|
||
Ben süper modum mod olduğum bir yer yok sanırım ![]() Online olduğu toplam süre: 15 gün, 14 saat ve 5 dakika. Total Posts: 2045 mesaj Total Topics Started: 294 konu Açtığı anket sayısı: 16 anket Kullandığı oy sayısı: 68 oy |
||
|
||
Ben süper modum mod olduğum bir yer yok sanırım ![]() Çilekeş Fun Club Moderatör Köyün Delisi alt bölüm de olsa mod sun sonuçta... |
||
|
||
|
||
|
||
| pardon ama bizim mod umuz bukadarmı var not:bu msj flood değil sadece konuyu öne çıkarmak için yazılmıştır. herkes bu bölme hangi bölmde mod olduğunu yazssın ltfen eğer bir sebebi olmadığı halde buraya yazmamıssa şahsın modluğu elnden alınacaktır. |
||
|
||
| Rap Severler Derneği: 34_complex Online olduğu toplam süre: 4 gün, 20 saat ve 26 dakika. Total Posts: 597 mesaj Total Topics Started: 79 konu Açtığı anket sayısı: 1 anket Kullandığı oy sayısı: 29 oy |
||
|
||
| Rap Sevenler Derneği:AdY Online olduğu toplam süre: 2 gün, 21 saat ve 45 dakika. Total Posts: 489 mesaj Total Topics Started: 46 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: 14 oy |
||
|
||
| black_angel=forum oyunları Online olduğu toplam süre: 2 gün, 2 saat ve 27 dakika. Total Posts: 417 mesaj Total Topics Started: 26 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: 13 oy |
||
|
||
| bütün modlar yazdımı konuyu kiltleynce kimse bişey yazamıyacak sonra gelipte rütbem niye alındı demeynn | ||
|
||
| TekHücreli=komik fıkralar bölümü.. Online olduğu toplam süre: 2 gün, 7 saat ve 57 dakika. Total Posts: 771 mesaj Total Topics Started: 428 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: 26 oy |
||