|
||
| İçinizin Sızlayacağını sanmıyorum.... |
||
|
||
| allah onları öldüren mehmetcikten razı olsun allah yardımcıları olsun saol |
||
|
||
| Iste,canlarimiza kiyanlarin annelerimizi aglatanlarin sonu...Ibret alirlarmi acaba? | ||
|
||
| ibret alcaklarını hiç sanmıyorum rıdvan abi kesin kızıp daa fazla üzerimize gelecekler ama ne yaparlarsa yapsınlar; EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ VATAN BÖLÜNMEZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE |
||
|
||
| Onlar uzermize gelecek kadar cesaretli olamadi hic.Onlar uzaktan ates acar,sinsice pusu kurar,adice mayin patlatir,canli bomba kullanir,orman yakar.Savasin onurunu bilmezler.Keske uzerimize gelebilseler... | ||
|
||
Onlar uzermize gelecek kadar cesaretli olamadi hic.Onlar uzaktan ates acar,sinsice pusu kurar,adice mayin patlatir,canli bomba kullanir,orman yakar.Savasin onurunu bilmezler.Keske uzerimize gelebilseler... ordaki kastım daha hırslanacaklardı ama hiç bir zmn mertçe savaşamazlar
|
||
|
||
| allah askerlerimizn ve asker analarımızn yardımcısı olsun | ||
|
||
allah askerlerimizn ve asker analarımızn yardımcısı olsun Amin....
|
||
|
||
| hic bir ülkenin vatandasi ,bir türk kadar kendi ordusunu sevgiyle anmiyor. ordulari varmi yokmu ondan bile haberdar degiller. Biz Türkiyemiz icin sehit olmaktan bile gurur duyariz. Allah ordumuzun boynunu hic bir zaman baska bir ülkeye egdirmesin. |
||
|
||
resimlere dikkatle bakın arada satranç taşları var arada heralde satranç oynuyorlarmış zekaları gelişsin diye(!)ama geliştiini hiç snmıyorum ![]() ve sanırım o gurupta kadınlarda vardı
|
||
|
||
| çok iyi olmuş vatanımıza silah doğrultanların sonu böyle olsun. | ||
|
||
| oh allah razı olsun öldürenlerden | ||
|
||
ellerine sağlık ne güzel olmuşlar
|
||
|
||
Vatanına insanına ıhanet eden kopegın sonu budurrr doguda askerlıgımı yaptım ama bır tanesını dogramak nasıp olmadıı!!!ellerıne saglık askerımınnn onu doguran anaya kurban olurum ben kım sıktıysa o kursunu nur olsun ellerı
|
||
|
||
son resim kusunçççç ben gece nası yatcam anneeeeeee ![]()
|
||