|
||
| nasıl yapabiliyotlar bunları ya |
||
|
||
| bnce gerçek deil ya bu kadarıda olamaz öyle deilmi? sanmıorum montaj war kesinlikle bunda !!! | ||
|
||
| bunlar gerçek diil bnce ... |
||
|
||
| ayyyyy nasıl böyle birşey yapabiliyorlar anlamıyorum öldürüyorlar sonrada her yerini delip deşiyorlar inanamıyorum çok iğrenç benim miğdem bulandı gerçekten | ||
|
||
| yokya gerçek değil nedense kanlar hep çizgi olmuş yalan besbelli | ||
|
||
şerefsizler *********************** çok terbiyesizsin gerizekalı
>://Düzenleme//MaVi |
||
|
||
| abijim bu resimler gerçek deil çnkü bunu yapan adammın daha bir çok resimleri var ben başka biyerlerdede grmüştüm ama birasdaha araştırma yaprsanız bulursunuz arkadaşların dedigibi eger bu sanl ortama girmişse hç kmse bunu ört pas dedigimiz seyi yapamzzz | ||
|
||
| arkadaşlar öbür taraftaki o ateşi nasıl gürleticezki başka bu satanist odunlarıyla işte | ||
|
||
arkadaşlar öbür taraftaki o ateşi nasıl gürleticezki başka bu satanist odunlarıyla işte evet haklısın...onların amaçları ebedi cehenneme kavuşmaktır şeytan için yapıyolar bunları.. Allah'ta onları cehenneme yollayarak istediklerini vericek..
|
||
|
||
| topu yalan bunların inanmayın | ||
|
||
| tabiki gerçek değil niye maske taksın ki bunları yaparken yapmaya cesaret ediyor da kendin mi saklıyor? | ||
|
||
tabiki gerçek değil niye maske taksın ki bunları yaparken yapmaya cesaret ediyor da kendin mi saklıyor? Bunu kendini saklamak için taktığını sanmıyorum... ayrıca satanistler Allah'tan korkmuyolar insandanmı korkcak?? Onlara göre ona zarar veren herkezi yoketmelisin direk.. Acımaz yani
|
||
|
||
| asla denmez ama asla ve asla gerçek değillll | ||
|
||
| Bunlar gerçek mi??? anlamıyorum ama çok iğrenç oldukları kesin birşey |
||
|
||
| Bence Gerçek Değil Yada Gerçek :S Hiç Bilmiyom | ||