|
||
| selam arkadaslar. bu ve benzeri olaylar malesef gercek ama nedense medya sakliyor halk korku icinde kalmasin diye. Oysa ki saklanmayipda aciklansa, bence halkimiz evlatlarini daha iyi koruma altina alir. | ||
|
||
| Halloooo:-) Mars an erde ist da jemand? |
||
|
||
yok abi gerçek olamaz bunlar midem kalktı zaten
|
||
|
||
| Bencede Gercek deGiL ResimLer Yinede PayLAsimin iCin tskLer.. Her emege saygi duymak GerekLi...!!! |
||
|
||
Bencede Gercek deGiL ResimLer Yinede PayLAsimin iCin tskLer.. Her emege saygi duymak GerekLi...!!! oo kimleri görüorum ben Emre hatırlarsın
|
||
|
||
| yazık olmuş güzel kıza bu kızı daha iyi deyerdendirmek gerekirdi | ||
|
||
bunu yapan satanisti ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın iğrennnnnnnnnnnnçççççççççççç
|
||
|
||
bi daha b öle şeyler koymayın igrenc
|
||
|
||
arkadaslar bu fotolar gercek deıl ama genede pek içaçıcı gozumuyor ama solıyım gercek deıl fotolar
|
||
|
||
resimler gerçek değil arkadaşlar....
|
||
|
||
| 13 yaşındayım ama etkilenmiyorum... ne kadar saçma acaba hangi filmden aldılar maske falan |
||
|
||
şerefsiz adam satanist adi adam seni elime bi geçirsem ![]() |
||
|
||
| yaa evet anlıyorumm sacmalıklar her zamann ilgi çekmiştirr fakatt bu kadarına da pes yaniii b u ne yaa cocuk ınanmaz onların gercek olduğuna beee hahahhahaha sacma sacmaa fotolar işteee neyse dell enec em yine yaaa haydeeee bye hepinizeee.... |
||
|
||
| yok artık bea adam kızları doğraycak üstüne foto çekecek bide int de yayınlayacak bana biraz zorgibi geliyo | ||
|
||
yok millet yalan bu ya ordanlar soluk dolaptan çıktığı belli ) sölemeden yapamıcam arçelik kullansın )))
|
||