|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ceren allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hey allahım ya ne manyaklar var allah akıl fikir versin |
||
|
||
| Bunlar gercek mi?... | ||
|
||
| Gerçek sanırım | ||
|
||
| İmkansiz..Gercek olamaz..!.Gercek olsaydi Mutlaka Peşine duserlerdi polisler felan..! İnanmiorum ben .. Bu resım sadece bızım formumuzdami var ?..İhbar verirler en azından..!! mutlaka bulurlar o adami. |
||
|
||
| Tabii yahu sende haklısın (!) O zaman bütün satanistler idam edilirdi değil mi ? Neden o zaman satanistler dolaşıyor hala ortalıkta ? Örtbas diye birşey vardır duymuşsundur eminim ? |
||
|
||
| Tamam yaaa ne bagiriosunnn.. Bütün satanistlere BURDAN LANET ..! |
||
|
||
ıyy inanmıyorum ya. çok kötüü. ikisinin gözü açık gitmiş
|
||
|
||
| Bu ne böyle yaa, vahşet resmen. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Ama bazı resimlerde kızın yüzü hala canlı gibi | ||
|
||
kızlar bence ölü degiller resimler feyk bence ama paylasım için teşekkürler
|
||
|
||
İmkansiz..Gercek olamaz..!.Gercek olsaydi Mutlaka Peşine duserlerdi polisler felan..! İnanmiorum ben .. bu resim sadece burda deil iyi araştır başka sitelerdede var...
Bu resım sadece bızım formumuzdami var ?..İhbar verirler en azından..!! mutlaka bulurlar o adami. |
||
|
||
| SİZİ BİZE SAYIYLA MI VERİYOLAR HEY ALLAHIM YA GİT KÜFÜRÜNÜ BAŞKA YERDE ET | ||
|
||
| Gerçek değil gibi çünkü Direk diğer resimlerdeki gibi vücutdan bi kesik bi delik yok boca kan ve kimin olduğunu bilmediğimiz iç organları var... saten bazı resimlerde kızların suratında gülümseme ifadesi var film gibi geldi... Bana siz nasıl düşünürsünüz bilmem!... | ||
|
||
kesnlk feyk arkadaş aşırı derecede montaj war ama yapan çok gerçekçi yapmışş
|
||
|
||
ic organları sankı onlara aıt deyıl gıbı ama gırtlagını kesmısyaa ama yınede gercekmı acaba bu ![]()
|
||