|
||
| sevdiğiniz kişi icin hiç ailenizle kavga ettiniz mi? | ||
|
||
| benim başıma geldı bı daha tövbe bizim flood dediğimiz olayı yapmıssın ebru (2 veya daha fazla ard arda mesaj gönderme)birdaha yapmassan seviniriz;)
|
||
|
||
| ettım tabı (çünkü ona tapıyordum))) | ||
|
||
| tabikide ettim bana annemleden daha çok değer verdiğini düşünürdüm çnkü |
||
|
||
Sevdiğim kişi için ailemle kavga etmedim.zaten deymezmiş
|
||
|
||
| delimiim ben aman allah yazdıysa bozsun tövbe de... |
||
|
||
| gün geçtikçe eskiden yaptığım hataların farkına varıyorum.şu an o hataların içinde boğuluyorum.zaman ilerledikçe daha da nefes alamaz hale geliyorum.yaptığımız hataların bedelini sadece ben ödüyorum.kocaman bir bataklıkta tek başıma çırpınıyorum.herşey boşuna aslında zaman durdu benim için, oyun bitti...şimdi herşey bütün gerçekliğiyle gözlerimin önünde.ben bu gerçekleri görüyorum.ve gördükçe karanlığım büyüyor ,korkularım artıyor.sessizlik sarıyor bedenimi.pişmanlık duyuyorum her dakika.sonra karanlık yok oluyor birden.seni görüyorum.gözlerine bakıyorum."seviyorum"diyorum.işte farketmeden bir hata daha yapıyorum.ve sen anlamasanda ben senin yarattğın karanlıkta kayboluyorummm..... arkadaşlar bu benim(kendim yazdım)sevdiğime yazdığım sözler inşallah beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorumm:) |
||
|
||
HAYIR çünkü ailem daha bşy bilmiyo
|
||
|
||
| Bende Etmedim Çünkü Mahallede En sevdiğim Arkadaslarıma söyledim Bir tek Ama Artık Eskisi Kadar Sevmiyorum Sevdiğim kişiyi =(( | ||
|
||
| Ona deliler gıbı asıktım tabı ettım ama sımdı bosunaymıs | ||
|
||
herkese merhaba arkadaslar ne olursa olsun aılenızle kavga etmeyın hepsı gelıp gecıcıdır ama aıle gelıp gecıcı olamaz hastalandıgınızda ıyı gununzde sevıncınızde agladıgınızda ılk gelecek olan kısı aıledır bunu sakın unutmayın ben o hatayı yaptım ve aılemı kırdım degmeyen bır ınsan yuzunden sız sakın yapmayın:(
|
||
|
||
| Sevdiğim çocuk yüzüne babamla 1 hafta boyunca konuşamadım... ama bir daha asla bir erkek için ailemle kavga etmem!! | ||