|
||
böle şeylere bende inanmam inanmıomusun...sence koca evrende bi tek bizmi varız...mantıklı dusunbu kadar buyuk bi evren...hatta sonsuz denilen evren sadece bizim icin yaratılmıs olamaz... neyse paylasıma sagol |
||
|
||
| insanoğlu teknolojik ilerlemesini tamamiyle uzaylılara borçludur.bilgisayar teknolojisi,elektronik ıvır zıvır bir sürü buluş dünyaya düşen ufolar ve uzaylılardan araklamadır.sen gel 20nci yüzyıla kadar hç bir ilerleme gösterme aniden 20 nci yüzyılda ne var ne yok herşeyi keşvet.işte bunun altında yatan yegana sır uzaylılardır.uzaylı teknolojisi... | ||
|
||
off saçmalamayın ufo diye bir şey yok bizlerde uzaylıyız ama insan deniliyor bizlere, uzaylıları beynimizde üretiyorsak gökte aramayınnn!!!!
|
||
|
||
| bence bunlar gerçek değil sizce bunlar gerçek olabilir mi? bence olamaz |
||
|
||
| arkadaslar gercekte var earth ta goruntelrı var |
||
|
||
bnce gerçek deil Sana Katılıyorum
|
||
|
||
| Ban..................//Ridvan........ | ||
|
||
| bence eğer bu resimler gerçek olsaydı.hala uzaylı varmı tartışması olmazdı. | ||
|
||
değişikmiş tırsıtım nese aklıma bide uzaylı zekiye diye bir dizi vardı bilmem hatırlar mısınız o geldi şimdi aklıma
|
||
|
||
| Sonuncusu sadece sevimli... Arkadaşlar mantıklı düşünün diyenlere cevap mantıklı düşünün uzaylı olsaydı... Kendilerini belli etmezlermiydi... Elbette ederlerdi dostça düşünseler milyarlarca yıl beklemez.. Düşmanca düşünseler milyarlarca yıl beklemezler... Sonuçta uzaylı Muzaylı yok... |
||
|
||
hepimiz uzaylıyız zuhahaha
|
||
|
||
| Arkadaşlar uzaylılar gerçekten var. Emekli bir Amerikan subayı 69. bölegede görev yapmış birinin bir yazısını okumuştum adam bunların gerçekten var olduğunu söyledi hatta Amerikalıların gece görüş dürbünlerini lazer noktalıyıcaları düşen bir ufo'dan aldıklarını itiraf etti he ben görmenden inanmam diyorsanız size bu uzaylıların otopsi videolarının linkini veriyim. Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Emekli subay sözlerine şunu da ekledi onlar iyi niyetli canlılar istedikleri takdir de Dünya ele geçirebilirler. |
||