|
||
sanırım abd de 51.district (51.bölge) orda böyle olaylar oldugu söyleniyo ne kadar dogrudur bilinmezz bu 51. discrit yani 51. bölge tepenin gözlerindede var hatırlatayım
bi yerde bizde uzaylıyız bea |
||
|
||
ne güzl pozda vermiş sonuncu
|
||
|
||
naaadar acaip çok korktum şu anda korkudan ağlıyorum ![]() öldüm bittim geberiyom keşke bir tartışma olsada bi dalga geçsem
|
||
|
||
| ilginçç | ||
|
||
Gözlerime inanamıyorum uzaylı bunlar evet yeryüzüne Dünya'mıza inmişler...Ama sonları ne olmuş yazık yaa İnsanlarımız onları vurmuşşşş Eğer böyle şeylere inanıyorsanız bana p.m atında dalga geçeyim sizinle... Keyiflenirim biraz ![]() Çok feci şekilde katılıyorum
|
||
|
||
| ben inaniyom ya... benim babam temmuzun ortalarına doğru ufo görür hep..bir keresinde bende görmüştüm..ama feci tırstım...bakalım bu sene görecek mi
|
||
|
||
| inanmadım | ||
|
||
| valla uzaylılar nedense bütün fotolarda ince uzun koca bi kafa çekik iri gözlerle çıkmışlar.bence ilginç.acep hepsi böyle mi? | ||
|
||
| bizim insan ırkı işini biloyo hep dişi yakalamışlar zuahahaha | ||
|
||
ne alaka beynehuma ?
|
||
|
||
böle şeylere bende inanmam off yalann..
|
||
|
||
Bu uzaylıların cinsel organı nerede
|
||
|
||
sanırım abd de 51.district (51.bölge) orda böyle olaylar oldugu söyleniyo ne kadar dogrudur bilinmezz evet bunlar gerçek ben hatta bu uzaylılardan birini otopsi ederkençekilen filmi bile izledim
|
||
|
||
ben bılıyordum yannız olmadıgımız her gece benı zıyaret edıyorlar zaten soluyordum kımse ınanmıyordu gorsunler bak nasılmıss ![]() sen ciddi misin
|
||
|
||
inanayımmı ki
|
||