|
||
| sonda ki gerçek degil gibi |
||
|
||
kardeş biz onların cesedini parçalıyoruz otospti ediyoruz onlar bize yapsa iimi
|
||
|
||
| hiç bir canli oksijensiz yaşıyamaz. uzayda oksijen olmadığını düşünürsek ve uzaylıda olsa sonuçta onlarında bir canlı olduklarını düşünürsek:D uzayda yaşam yoktur | ||
|
||
| arkadaşlar bu resmin biraz videosu falanda var ilginç ama gerçek olabilir. amerikanın sakladığı olan üstü bir yeri var adı 7, bölge burayı hiç kimse şimdiye kadar görememişdir askeri ordu görür ve ölene kadar orada hizmet verir | ||
|
||
| gerçek deil boşuna inanmayın | ||
|
||
:)hayatımda bu kadar komik bi idda görmemiştim cnm hehehhehehe acaba buna inananlar varmı
|
||
|
||
ben kesinlikle inanıyorum.. olamazmı yani belki onlar bir işarettir..!sen hiç bir canli oksijensiz yaşıyamaz. uzayda oksijen olmadığını düşünürsek ve uzaylıda olsa sonuçta onlarında bir canlı olduklarını düşünürsek:D uzayda yaşam yoktur se öyle diosun ama onların yapısı bizim gibi değilki..! Belkide ölenler o şekle girip bizi ziyarete geliolardır!! |
||
|
||
| acaba gercekmi cidden | ||
|
||
Bu resimler 1900lü yıllarda düşen bi uçan daireden bulundu sanırım askerler bulmuştu olayı çok örtbas etmeye çalıştılar ama edemedikleri için açıklamak zorunda kaldılar yalnız kameraya bakan uzaylı deil kostümdür bunuda bilin istedim kameraya öyle pozvericek bi uzaylı yoktur heralde kameranın ne oldugundan bile haberi yoktur belkide
|
||
|
||
Farkındaysanız o poz veren uzaylının altında yada önünde yol var ışıklar filan var olsa olsa yansımadır bence basit bir aynayla bile yapılabilir bu tip numaralar
|
||
|
||
arkadaşlar benim gözüme bir şey takıldı 2. resimde doktorlar uzaylının cinsel organını araştırıyor acaba niye Uzaylının cinsel organının orda oldugunu nerden biliyosun bellimi yani hiç bi resimde belli deil yani bu hepsi dişi oldugu anlamınamı geliyor saçma..
|
||
|
||
| inanmıorum böle şeylere | ||
|
||
bencede gercek deil feyk sanki
|
||
|
||
| ben inanmıyorum ama belki bi ihtimal gercektir |
||
|
||
| pek gerçek gibi değil olsa bile bilmem yani acayip gerçekçi gelmiyo insana | ||