|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
acaba gerçekmi
|
||
|
||
| gerçek uzatlılar war ama bu resimler gerçekmi:D | ||
|
||
Gözlerime inanamıyorum uzaylı bunlar evet yeryüzüne Dünya'mıza inmişler...Ama sonları ne olmuş yazık yaa İnsanlarımız onları vurmuşşşş Eğer böyle şeylere inanıyorsanız bana p.m atında dalga geçeyim sizinle... Keyiflenirim biraz
|
||
|
||
lem ne kadar zayıf bu uzaylılar köle gibi çalışıyolar galiba.... gelsinlerde iskenderimizden kebaplarımızdan tatsınlar hiç gitmesler vallah..
|
||
|
||
| böle şeylere bende inanmam | ||
|
||
| sanırım abd de 51.district (51.bölge) orda böyle olaylar oldugu söyleniyo ne kadar dogrudur bilinmezz bi yerde bizde uzaylıyız bea |
||
|
||
| ben bunun videosunu izlemiştim.otopsi yapıyolar | ||
|
||
| bnce gerçek deil |
||
|
||
| red wolf ben ce haklı benin hacı ananem bana okuruyodu kuran da geleceğini gör hepimiz bir uzaylı yız gelecek te su kalmıyacak ya uzaylı larında tipi ole olmuş gelecekten geliolar geçmişe sonra yorumunuzu yapın bence red wolf haklı | ||
|
||
| Uzaylıların olmadığına dair bir açıklama yapmıyoruz zaten Keza yapamamda çünkü bende inanıyorum Geceleri gökyüzüne bakarsanız sizde görürsünüz kardeşim zor değil .p |
||
|
||
başka konularda çok korkuyom ama bunlar beni rahatlatıyor.kardeşim saçma bunlar
|
||
|
||
| arkadaşlar benim gözüme bir şey takıldı 2. resimde doktorlar uzaylının cinsel organını araştırıyor acaba niye | ||
|
||
sizce bunlar uzaylımı yoksa cinmi sonucta kuran i kerim sadece bir aleme inmemistir
|
||
|
||
ben bılıyordum yannız olmadıgımız her gece benı zıyaret edıyorlar zaten soluyordum kımse ınanmıyordu gorsunler bak nasılmıss
|
||