|
||
| Türkler mi Ermenilere Katliam yapmış yoksa Ermeniler mi Türklere bu resimlerle daha iyi anlayacağınıza eminim. T.C Kültür Bakanlığının Ermeni Soykırım iddiaları belgesel görüntülerini düzenleyerek yaptım. Picasa Web Albüme attım resimleri aşağı tıklayarak Resimlere ulaşabilirsiniz...(HİÇBİR REKLAM AMACIM YOK Bazı Arkadaşlara Duyrulur. Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Sadece Ermenilere Katliam yapılmadı demiyelim belgelerle ispatlayalım ki kimin haklı kimin haksız olduğunu herkes bilsin.... Emeğe Saygılı İnsanların olduğunu düşünüyorum...Alintidir.... |
||
|
||
| Sonuna kadar dayanamadim,bize bunlari yapanlari Allahima havale ediyorum...Onlar bir gun mutlaka layiklarini bulacaklar...Tesekkurler Emre paylasimin icin... | ||
|
||
| Kardeşim yukarıdaki paylaşım şahsıma aittir. Arkadaşım alıntı ibaresini koymadan benim yapmış olduğum upload ın üstüne konmuş. Bu paylaşımın orjinali ......... adresinden alınmıştır. Emeğe biraz saygı göstermesini bilin ! |
||
|
||
| Emegine saglik kardesim,altina ibare eklenmistir...Biz emege saygi gostermesini bilenlerdeniz... Aramiza hosgeldin bu arada....Forum kurallarini okumani tavsiye ederim,bir de forumu dolasmani,aramizda kullandigimiz dil diger forumlardaki dilden farklidir... |
||
|
||
Sonuna kadar dayanamadim,bize bunlari yapanlari Allahima havale ediyorum...Onlar bir gun mutlaka layiklarini bulacaklar...Tesekkurler Emre paylasimin icin... Katılıyorum |
||
|
||
| ne vahşet ya bu anlatılanlarla pekişiyor bunlar umarım birileri anlar artık katliamcıların kim olduğunu | ||
|
||
alllahh nasıl biliyosa ölee yapsınn canilerr ... paylaşım için tşkr
|
||
|
||
| ermeni adı üstünde caniler günah o kadar türke bi kursun sıksan tamam neden bi taraflarını oyuyorsunuz şerefsizler | ||
|
||
| kansızlar allah hesabını elbet sorar | ||
|
||
| Ermenileri iyi veya kotu diye siniflandiran yok......... 1914 ve 1921 arasinda Ruslarin gudumuyle Ermeni cetelerinin yaptiklari unutulmasin........ Samastin oldurulmesini bu konuyla bagdastirmak gaz vermektir..... Neyse konunun anafikrini verdim,gerek duyan kompozisyon icin arastirma yapar............. |
||
|
||
| Üstelik çoğu çocuk ayrıca etkilendiğim bir şey var karınları yakılan TÜRK evlatları.Ne diyelim Allah ne yapacağını herkezden iyi bilir.... | ||
|
||
| Elbet öbür dünyadan alırlar karşılığını........ |
||