|
||
![]() yorumlarınızı düzgn bir uslp ile dile getrn ltfen |
||
|
||
| bunu daha önce duymuştum hatta şöle bi olay var o zmnlar diş macunu+diş fırçası yok ee bizimkiler napcak misvak kullaniolar tahta gibi bişiy işte bunu gören ingilizler komutanlarına"komutanım Türkler bizi yemek için Dişlerini biliyorlar die" işte durum bu olan o kadar genç insana oldu |
||
|
||
bunu daha önce duymuştum hatta şöle bi olay var o zmnlar diş macunu+diş fırçası yok ee bizimkiler napcak misvak kullaniolar tahta gibi bişiy işte bunu gören ingilizler komutanlarına"komutanım Türkler bizi yemek için Dişlerini biliyorlar die" işte durum bu olan o kadar genç insana oldu ben biyerde okumuştum misvak kullanmanın 15 faydası varmış ağız kokusundan tutnda diş rahatsızlıklarından nereye kadar sonuçta bi ağaçtan yapılıyo yaa ağacın sahip olduğu bir etki imiş |
||
|
||
| Türkler islamiyeti yaymak amaçlı fetih yapmışlar mazluma dokunmamışlar.Düşmanda olsa çocuk kadın ve yaşlıları korumuşlar. Tüm dünya sömürge için birbirlerini öldürüp fetihler sırasında insanalrı kılıca vurup çoluk cocuk demeden öldüren ve kadınlara tecavüz eden dünya halkı türklere dil uzatmaktan nezaman kurtulucak merakla beklemekteyim |
||
|
||
| türkler yamyam deil barbardırlar:P:P | ||
|
||
türkler yamyam deil barbardırlar:P:P sen ne demek istiyosun ki çok mu komiksin Türkler tarih boyunca bir çok fetih yapmışlardır ama tutupta bazıları qibi kadınları çocukları ve yaşlıları bir kilisenin içine doldurup yakmamışlardır onca Ermeniyi birbirlerinin qözleri önünde katletmemişlerdir...Bunlar Türk Halkını Ve Egemenliğini Kıskanan Üç,Beş Çapulcunun uydurduğu yalan yanlış sözlerdir...Dünya Bilmemne Devide Olsa Onlar Bizim İçin Bir Kaç Çapulcudan İbarettir :@ Nokta koydum bitti. |
||
|
||
Mesajlarinda daha dikkatli ol lutfen............//Ridvan........... |
||
|
||
türkler yamyam deil barbardırlar:P:P tehdit gibi olmasın ama, dikkatli konuşş |
||
|
||
| benzerini ben çanekkale savaşı filminde söylüyordu bir asker esir oluyor ve türklerin yam yam oldugunu söylüyor komutan gülüyor yalan yalan sen diger askerlere ne bakıyorsun biz öyle millet degiliz diyor... | ||
|
||
Türkler islamiyeti yaymak amaçlı fetih yapmışlar mazluma dokunmamışlar.Düşmanda olsa çocuk kadın ve yaşlıları korumuşlar. Ben de ..Tüm dünya sömürge için birbirlerini öldürüp fetihler sırasında insanalrı kılıca vurup çoluk cocuk demeden öldüren ve kadınlara tecavüz eden dünya halkı türklere dil uzatmaktan nezaman kurtulucak merakla beklemekteyim Her şeyi osmanlı dan öğrendiler söylediklerine bakın.Banyo yapmayı temizliği bilmiyorlarmış senede 1 kez banyo yaparlarmış okadar pis insanlar ..Daha sonra öğrenmişler bizden.. barbar olan da onlar yamyam olan da onlar..
|
||