PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Fıkralar

Konu: Fıkra arşivi|+16 sözler içerenler var!!

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:13:29
Nasrettin Hocanın komşusu, hocadan kazan istemiş. Aradan birkaç gün geçtikten sonra, komşu içine bir kazan koyar ve hocaya getirir. Hoca, "Bu ne?" diye sorunca komşusu "Senin kazan doğurdu" der. Hoca kazana bakar ve "Kazanın *mına koymuşsun, tabi doğurur" der...

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:13:43
Nasreddin Hoca bir cimri tanidiginin evine gittiginde tanidigi ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmis. Nasreddin Hoca bayat ekmegi disi kesmeyince sinirinden bali kasikla yemeye baslamis. Ev sahibinin gözü yerinden oynamis :

-Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanin içini siyirir, demis.

Nasreddin Hoca hiç ses çikarmadan bali bitirmis ve :

-Kimin içinin siyrildigini Allah biliyor, demis.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:14:02
Hocanın kızı müthiş bir gümbürtü duyup seslenir:- Baba, bu ses nedir ?- Hiç kızım hiç, kavuk merdivenden yuvarlandı da.- A! baba, kavuktan bu kadar çok ses çıkar mı?- Çıkar kızım çıkar.Altında ben olursam çıkar.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:14:15
Hocanin iki karisi varmis.
Bir gün 'en cok hangimizi seviyorsun'diye sorarlar hoca söylemek istemez.

yeni karisi:
-ikimizde göle düssek,önce hangimizi kurtarirdin? demis.

hoca eski esine, 'sen biraz yüzme biliyordun degil mi? der.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:14:37
Dilenci: "Hocam Allah rızası için az bir sadaka verir misin ?" Hoca: "Az vermek şanımdan değildir."
Dilenci: "O halde çok verin."
Hoca: "O da senin şanından değildir."

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:14:58

Nasreddin Hoca parasini geri istemek icin defalarca kapisini calan alacaklisina kapiyi acmis.

-Yakinda, demis, yakinda parani odeyecegim.

-Ne zaman?

-Dinle bak...Bizim duvar kenarina yol boyunca cali tohumu ektim.

-Ve?

-Ve tohum ilkbaharda yeserecek ve cok calimiz olacak...

-Evet, suphesiz! Sonra?

-Bu caddeden cok koyun surusu gecer. Gecerken, gecen

koyunlarin yunleri calilara takilacak. Ben de yunleri toplayacagim. Bizim hanim bunlari egirip ip yapacak. Sonra gerisi kolay! Ben de pazara goturup satacagim ve parani geri odeyecegim.

Adam bu sacma plan uzerine kahkahayi basar. O zaman Hoca, demiski;

-Parayi avucunda hazir hissedince nasil da gulersin, degilmi, seni koftehor seni!

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:16:54
Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini
aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar.

Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp bırakın beni,ölmek istiyorum,Temel sormuş ulu uşağım hadi süle bakim neden da?

Alman benim annem kötü kadındı yani or... demiş ve atlamış.

Aradan daha on dakika gedmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış.

Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş, yarım
yamalak bir türkçeyle oğlum sen neden atlıyosun, yoksa???

Temel yooo demiş öyle diil da uşaum
Adam sormuş peki neden?
Temel :
-ula uşağım benim bu kadar or..... çocuğu içinde ne işim var da demiş

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:17:07
İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu
serbest, hayvan resimleri çizin bakayım" dedi.

10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı. öğretmen yanına geldi. Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti. bu bir sinek resmiydi.

öğretmen şaşkınlıkla sordu:
-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?
- Evet öğretmenim.
- Peki bir de at resmi yap bakayım.
Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp
çıkacak. O kadar canlı.

Şaşıran öğretmen:
- Yavrum beni hemen babana götür. Sen müthiş bir yeteneksin.
Burada harcanmaman gerekir. Derhal güzel sanatlara transfer olman
lazım. Babanla konuşmalıyım, dedi.

Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler. İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu. öğretmen konuşmaya başladı:
- Geçmiş olsun fendim.
- Teşekkürler.
- Ben oğlunuzun...
- Allah kahretsin oğlumu.
- Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler...
- Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.
- Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun...
- Yeteneğine başlatmayın simdi.
- Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?
- Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim.
- Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş....

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:17:21
- Bu sabah sokakta bir kadını zorla öpmekten yargılandım.
- Ne oldu sonuç?
- Hiç sorma! Yargıç öptüğüm kadını görünce ayrıca aşırı sarhoşluktan da ceza verdi bana.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:18:09
Delinin biri Doktora gider. Doktor adamı tepeden tırnağa kontrol ettikten sonra teşhisini bir bir sıralar:

"Karnında su toplanıyor. Adelelerinde kireçlenme var. Böbreklerinde kum var. Kanında da demir fazla..."

Deli çok şaşırarak: "hastiiirrr! işe bak. Yahu doktor ben beton gibiyim"

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:18:23
Delinin birisi hastaneden taburcu olacakmış ve son muayene için baş hekim gelir. Deliye sorar :
-Elin nerede?
Deli gösterir.
-Bacağın nerede?
Deli yine gösterir.
-Burnun nerde?
Deli yine gösterir.
Baş hekim doktorlara :
-Bırakın emrini verir ve çıkar. Hekim çıktıktan sonra deli göbeğini gösterir ve :
-Bende bu kafa varken tabi salıverirsiniz, der.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:18:40
Bir gün köyün ileri gelenleri, köyün delisini evlendirmeyi kararlaştırmışlar ama köyün delisi o işin nasıl yapılacağını bilmiyormuş.

Bu durumunu anlattığında da kendisine "Bir delik göreceksin ve oraya sokacaksın."demişler. Bunu öğrenen deli bir gün dağda gezerken bir ağacın kovuğunda delik görür ve anlattıkları deliğin bu delik olduğunu düşünerek si.ini deliğe sokar.

Ancak arı yuvası olan delikten arılar çıkarak delinin si.ini şişirirler. Feryat figan köye koşan ve evlilikten vazgeçtiğini söyleyen deliyi köylüler "Oğlum,yanlış deliğe sokmuşsun."diyerek ikna ederler.

Ancak deli buna tam inanmamıştır.Gerdek gecesi gelir,gelin soyunur, deli yaklaşır. Zevke gelen kızın amından sıvı geldiğini gören deli bağırarak şöyle der: Vay amına goyduğumun orospusu!Arı yoksa bu bal nerden geliyor?

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:19:10
İki deli yüz duvarı olan hastahaneden kaçmaya karar vermişler 99 duvarı aşmışlar.Biri sormuş :

-Yoruldun mu?

Öteki :

-Evet, demiş.

99 duvarı aşıp geri hastahaneye dönmüşler.

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:20:05
Bir gün kahvenin kapası sert bir tekmeyle açılır. İçeri iri yarı çam yarması gibi biri girer ve haykırır :

"Bütün Fenerliler ibnedir!"
Kimseden ses çıkmaz. Adam yine bağırır :
"duymadınızmı lan! tüm fenerliler ibnedir!"

Derken en arkalardan ufak tefek bi adam kalkar ve
"ya bilader der niye bize böyle hakaret ediyorsun bizde insanız bu kadar ağır hakaret etmene ne gerek var "der.

Çam yarması "ne o lan sen fenerlimisin"diye sorar.
Adam "hayır ibneyim"der. Gülümseme

[DooMsDaY] 05.07.2006 16:20:25
TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

"Ne oldu lan Temel" demişler.

Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş.

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6