|
||
| Aşağıda verdiğim linki tıklar mısınız? İnsanoğlunun kainatın en akıllı ama en vahşi mahluku olduğuna tanıklık edeceksiniz.Diri diri derisi yüzülen Rakunun hala can çekiştiğini vücüdunda kalan son tüyleri olan kirpiklerini kırpmasını ve son kez gözlerinden dökülen yaşlarını görünce yüreğiniz parçalanacak.Nasıl affedileceksiniz ey katiller,vicdansızlar.Bunlar insan olamaz diyeceksiniz. Linki tıkla ve izle Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Seyretmeden Allahindan bulsunlar diyorum.... | ||
|
||
| yer çin olunca pek de yadırgamamak lazımm alıstım artık "insan"kılıgına girmiş onlar saol |
||
|
||
| Seyrettinmi ,ben bakamam rakunlari cok severim... | ||
|
||
| seyrettim adam tutuo rakunları kafadan takk yere wuruo hiç rakun görmedim bire bir |
||
|
||
| Cok sirin bir hayvan bence,gozluk takmis gibi duruyorlar.Cok severim... | ||
|
||
| ..... arkadasım 3. ve son kez uyariorum büyük harfle yazamassın!!!! |
||
|
||
|
||
|
||
| daha öne başka bir sie de izlemiştim.çinliler çok pis insanlar köpek eti yiyen milletten ne hayır gelir ki | ||
|
||
| -------------------------------- EdiTed By R3D_WoLf Bölye saçma mesajlar yazmaya devam edersen banı yersin dikkatli ol ![]()
|
||
|
||
yzk ya
|
||
|
||
Nolur böyle videolar yollamayın Rüyama giricek zavallı rakun Şerefsiz adi pislikler bunu nasıl yaparlar o hayvancağıza
|
||
|
||
| Allah (c.c) bunları ıslah etmesin cehennem ateşinden kurtulmasınlar, onların önce derisini yüzüp sonra kafalarını kesmeyi bana nasip etsin. | ||
|
||
ıy içim kalktı
|
||
|
||
| allahtan bulsunlar inşalah | ||