|
||
| çok saol | ||
|
||
| Arkadaşlar emeği geçen bütün herkese tşk.ler. fakat kurar kurmaz 3-4 saniyede bir hata msj. alıyorum. sinirlendirmeye başladım. muhtemelen kurulumdan kaynaklanan eksik bir dosya ama ne olduğunu anlayamadım. WUAUCLT.EXE hatası. bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..
|
||
|
||
| Sanırım güncelleme ile ilgili bir hata.Windowsun yasal olmamamasından kaynaklandığını zannediyorum. | ||
|
||
| teşekkür | ||
|
||
| tesekkürler dostum... Kardes linkler ölmüş bi zahmet yenilesende sana minnettar kalsam... edit//flood yapma =) |
||
|
||
Kardes linkler ölmüş bi zahmet yenilesende sana minnettar kalsam... linkler kırılmamıştır şuanda rapidshare.com sitesine ulaşımda problem vardır. bu problem çözülünce linklerde düzelicektir. |
||
|
||
| emege saygı diyelim |
||
|
||
| hadi bakalım nasıl bir şeymiş türkün zekası ve gücü işlene bilmişmi | ||
|
||
| bende zamandır bunu arıyorum saol kardeş. | ||
|
||
| saol kardeşim emegine saglık | ||
|
||
| Benim bilgisayar kaldırır mı acep. en düşük gereksinimleri nelerdir, bilen var mı? | ||
|
||
Sanırım güncelleme ile ilgili bir hata.Windowsun yasal olmamamasından kaynaklandığını zannediyorum. yok kardeş ondan değilmiş. aslında güncellemelerle alakalı ama nod32 nin eski bir vesiyon olması ve kendini güncelleyememesi. (programlarla yasal hale getirmenin yoluda var) manuel günceleme yaptım proplem ortadan kalktı.. yinede saol.. |
||
|
||
| daha iyilerinide görüz inşallah | ||
|
||
| teşekkürler de ama indirmicem ne bu yaa 36 tane oha yani bu kadar uğraşacağınıza tek link yapın bizde rahatlayalım tmm 36 taneyede razıyım ama rapid olmasın rapid yüzünden deli olcam birgün |
||
|
||
| sagol kardeş | ||