|
||
| Format Atmasında herhangi bir değişiklik yoktur. Bildiğimiz gibi Atiyoruz. Ve Sonucunda FiestaXP DVD Sürümüne Sahip Oluyoruz. Peki Nedir Bu FiestaXP DVD Sürümü? Ben Yükledim ve denedim bizzatta kendi upload'ım olarak sizlere sunacağım indirebileceğiniz linkleri.. FiestaXP Görünüm Olarak Çok Hoş ve Başlat Menüsündeki Türk Bayraği İlede Türk yazılımcıların eseri olduğunu hemen belli ediyor.. FiestaXP'de; Bu bizim windows bölümümüzde verdiğimiz xp hızlandırmak için olan regedit ayarları.. yapılan ince ayarlar.. hepsi yapılmış durumdadir zaten.. ve içinde beraberinden seçip yükleyebileceğiniz onlarca program sayesinde gerçekten güsel şeyler yapabilirsiniz. Benim FiestaXP de en çok hoşuma giden şeylerden biri.. sağ click menüsüne eklenmiş olan "klasore taşı" ve "klasore kopyala" seçenekleri oldu. Bundan baska... yanında yüklenen uygulamaların biri sayesinde istediğiniz klasore istediğiniz rengi veriyorsunuz... veyada bir baska güzellik olarak istediğiniz bir veriyi anında İSO formatına çevirebiliyorsunuz.. Bu Güzel İşletim sisteminin daha fazla anlatılamayacağını düşünüp yaşamanız gerektiğini sizlere söylüyorum ve resimlerle başbaşa bırakıyorum sizleri : ] FiestaXP Ekran Görüntüleri FiestaXP Kurulum-1 ![]() FiestaXP Kurulum-2 ![]() Seç Kur -1 ![]() Seç Kur -2 ![]() Seçilen Uygulamaların Yüklenmesi -1 ![]() Seçilen Uygulamaların Yüklenmesi -2 ![]() Desktop [ Masaüstü ] ![]() Sistem Özellikleri (bilgisayarım > sağ click > özellikler) ![]() Denetim Masası [ Control Panel ] ![]() 3 Boyutlu Pencereler ![]() Klasörleri Renklendirme ![]() Başlat Menüsü ![]() Görev Çubuğu ![]() Toplam Dosya Boyutu 4.2Gb 'dır. Bunu İSO Benzeri Disk Kalıbı Yapıp 35 RAR part'ına ayırmış bulunuyorum. bu şekilde 3.5gb yer kaplar ve rardan cıkarınca 4.2 olur! RAR Şifresi: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap FiestaXP Download Linkleri: Linkleri Görebilmeniz İçin Konuya Cevap Yazmanız Gereklidir.! |
||
|
||
süpersin dooms cok saol...+rep
|
||
|
||
teşekkürler bakalım kota ne olacak
|
||
|
||
ßenim 10partta 3.5 gb oldu bile
|
||
|
||
Yeah dooms gaza getiriyo yine bizi Hidelerinide koymusun bakalım ne olcak hitin
|
||
|
||
indirnce 15 ytlye fln satcam para kazanalım biras yaaa....
|
||
|
||
| süpersin kardeş emeğine sağlık indirelim hemen:) | ||
|
||
| çok sağol emeğinin en güzel karşılığı teşekkürdür... ((..::HAYAT FELSEFENİZ BU OLSUN::..)) |
||
|
||
| parmaklarına Saglık eyvallah.. | ||
|
||
linkleri görebilmem için cevap yazmam gerekiyomuş ilginç ben daha indirmedim bile bu programın varlığı bile meçhul güzel yazmışın ama bakalım linkler çalışacakmı?![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
linkleri görebilmem için cevap yazmam gerekiyomuş ilginç ben daha indirmedim bile bu programın varlığı bile meçhul güzel yazmışın ama bakalım linkler çalışacakmı? ![]() ![]() ![]() ![]() dene bakalım çalışıyor mu : ] merak etme aralarından calismayan cıksa bile söylediğiniz anda yenisini upload etmeye baslarim : ] gerçi hepsi çalişiyor. kendi UPLOAD'ımdır
|
||
|
||
| kardeş kurulum hallında biraz bilgi verebilirmisin nasıl yapacaz parçaları indirdikten sonra ne çıkacak içinden iso falan mı kalıp olarak yazdıracaz öyle mi yapacaz biraz bilgi verirsen sevinirim | ||
|
||
kardeş kurulum hallında biraz bilgi verebilirmisin nasıl yapacaz parçaları indirdikten sonra ne çıkacak içinden iso falan mı kalıp olarak yazdıracaz öyle mi yapacaz biraz bilgi verirsen sevinirim aynen düşündüğün gibidir kardeşim. bu partların hepsini indiriyorsun. sonrasında winrar ile çıkartıyorsun (rar şifresini vermiştik) çıkarttıgın dosya fistaxp.nrg seklinde olucak .nrg uzantılı yani nero disk kalıbıdır. sonra nero'yu acıyorsun ve "kalıbı diske yazıdır" seçeneğini seçiyorsun. gelen pencereden bu çıkarttıgın dosyayı seçiyorsun ve DVD ni yazdırıryorsun sonrasında 1 adet FiestaXP Kurulum DVD'sine sahip oluyorsun. ve dvd'yi master sürücüne takıp pcni resetliyor ve DVDden bot olarak calistiriyorsun. ve devamı gayet normaldir. normal xp ile format atıyormus gibi devam ediyorsun ve yuklemeye baslıyor herhangi bir cd-key fln sormuyor. yukleme bittikten sonra yanında yuklemek istediğin programları soruyor seçip devam ediyorsun. daha iyi anlamak için resimlere bakabilirsin. |
||
|
||
| güzel yapmışlar ama inşlallah linkler çalışıyodur | ||
|
||
| emeğine sağlık | ||