|
||
Bu küçük program, başlıktandan da anlayaşılacağı gibi, klavyenizdeki tuşları kullanarak bateri sesi çıkartmanızı sağlıyor 29,90$'lık bu program size beleş.. Arkadaşlar patch dosyasını çalıştıracaksınız c: nın içinde DrumsPlayeri göstereceksiniz okey diyeceksiniz full olur. Yalnız programı ilk çalıştırdığında uğraşma üye olmak için. Programı kapatıp yazdıklarımı uygulayın. Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap pass:www.pc-turk.org |
||
|
||
ya bu programı çalıştırmadan önce patch yaparken şifre istio ne o şifre? çalıştıramadm programı....
|
||
|
||
| paylaşım güsel de yorum yazmadan bakmamak kötü yani... ztn seven paylaşım için tşk mesajı yazar:) | ||
|
||
ya bu programı çalıştırmadan önce patch yaparken şifre istio ne o şifre? arkadasım orda patch dosyası var onu aç
çalıştıramadm programı.... |
||
|
||
saol kardesm ellerine sağlık
|
||
|
||
a ben bir türlü indiremiyorum
|
||
|
||
| kardeşim linke tıkla en alttak free yazan bi yer daha var ona da tıkla gerisi tamamdır... | ||
|
||
| çok güzel | ||
|
||
kardeşim linke tıkla en alttak free yazan bi yer daha var ona da tıkla gerisi tamamdır... Ben İşte onun gerisini halledemedim level3 falan bişiler yazıo
|
||
|
||
yaww kardeş patch dosyasını açarken de şifre istio bi yardım edebilcenmi bee
|
||
|
||
| kardeşim pass:www.pc-turk.org @ya çalıştıramadım programı nası olcak??? |
||
|
||
bunun şifresi ne yapanlardan biri söylesin lütfen!!!!!!!!!
|
||
|
||
bunun şifresi ne yapanlardan biri söylesin lütfen!!!!!!!!! ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
;DSÜPER ![]() Büyük harf kullanma//MaVi |
||
|
||
| SAOL ELLERİNE SAĞLIK... Büyük harf kullanma!!!//MaVi |
||