|
||
| arkadaşım askere gitti geldi anlatıyo: -gece 3-5 nöbetinden dönüyosun koğuşun kapısından içeri girer girmez bi duvar var.göremiyosun çarpıyosun çünkü bu bir koku duvarı.onlarca erkeğin toplam ayak kokusu.o nöbetten sonra bide bu üstüne gelince..... cem yılmazın anlattığı gibi:300 adam,600 ayak,kaç tane parmak arası var sen hesab et.300 d.t de cabası. hahahaha!! |
||
|
||
| Okadar uykuya ihtiyacin oluyorki,ne koku ne duvar direk rabzaya.Zaten sabah kalka kalmis bir bucuk saat elbiseleri bile cikartmadan yanii... | ||
|
||
| abi daha gitmedim askere üniversite devam ediyo.gerçekten zor mu? | ||
|
||
| Kendi adima konusayim bana hic zor gelmedi,ben okuldan ayrilip dilekce yazarak yani beni askere alin artik diye 25 yasinda gittim.Giderkende kafadaki butun dugmeleri kapamistim zaten...Hic gozunde buyutme... | ||
|
||
| aslında sivil hayatta pek düzgün iş yok.ben de hiç olmazsa okul bitince sözleşmeli subay olurum diyodum. sadece bu anlatılan gece nöbeti zor geliyo kulağa.bi de annem yok benim babannem le dedem de yaşlandı ben yokken onlara bişey olur diye korkuyorum. |
||
|
||
| Allah ikisinede uzun omur versin insallah,gece nobeti icinde fazla endiselenmene gerek yok.Ornek olarak ben askerligimi gece bitirdim,yani butun askerlik zamani demiimde acemi birliginden sonrasi gece gecti yani.Her askerlik yapanin bir kitap dolduracak kadar hikayesi olur,ben burda askerligimden bahsetmicem tabiki ama ufak bir ip ucu veriim nasil yaptigim konusunda.Foruma gonderdigim ilk msj lardandi galiba Eta nin Bordo Bereliler konusunda benim msj ma bak... | ||
|
||
| konu hangi kategoride? | ||
|
||
| Aramayi kullanirsan Bordo Bereliler diye bulabilirsin sanirim... | ||
|
||
| yok abi dediğini yaptım son 2 mesaj çıktı.içinde bordo bereliler kelimeleri geçtii için | ||
|
||
| Eta nin gonderdigi mesajlara bakabilirsin... | ||
|
||
biri ETA mı dedi ![]() işte link Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
hehehe hemen de gördün eta
|
||
|
||
| Kacmaz benim kardesimden,sagolasin... | ||
|
||
asker adamın işi zor be abi