|
||
| yakın olmaktan çekindiğim insanlar.ama onlarla muhabbet etmek de çok keyifli,komik.çok sempatik geliyolar bana yanlış anlamayın:) onlarla aramda geçen bazı olayları sizlerle paylaşmak istedim. Efendim ben şişlide oturuyorum,gündüzleri kalabalık olduğu kadar geceleri tenha bir yer.gece 11den sonra travestiler çıkıyolar meydana.kırıtarak yürüyolar ve konuşuyolar.ama ses tonları normal bir erkeğinkinden daha kalın :)neyse eve gidiyodum gece vardiyasından sonra.beni gördü bitanesi dedi ki: -düünyaanın en güzeel kıızları sana kuuurbaan oolsun!!yeriim ben senii!! başka br gin: taksimde istiklaldeyim,bi de baktm ki önümde 3 tane ama travesti değil.saçlar boyalı parmaklar ojeli kaşlar alınmış daracık beyaz kıyafetlerle ve göğüs kıllarıyla 3 tane abi abla kolkola yürüyo kırıta kırıta.derken bi gürültü koptu arka tarafımızda.ödümüz de koptu.üçü birden arkasını dönüp aynı anda kalın seslerle kırıtarak: -ayyyy!!!!!! geberdim yerlere yatıyodum nerdeyse!!!hahahahahahahahaha nedense beni çok seviyolar bu insanlar tipimden dolayı heralde. neyse birgün başka bir şirkete uğradım orada bir kadın vardı elinde süs köpeğiyle.bana soru sordu tanışma bahanesiyle.sesi de kapkalındı hani.ama galiba bu dönmeydi.neyse başladık muhabbete:) derken kucağındaki köpek titremeye başladı.sordum: -köpeğiniz çok titriyo bişeyimi var acaba? -yok ayoool ilk defa eerkek görüyo oondan! ben mosmor oldum........daha nice olay yaşadım birebir anlatsam gülmekten ölürsünüz çünkü çok iyi travesti taklidi yaparım sesim kalındır da
|
||