|
||
harry potter filminin sevilen yıldızı hermonie(emma watson)harry potter ı bırakçakmış yeni filmlere yelken aççakmış
|
||
|
||
| ya gıtmese ıyı olur aslında ama gıdene by by | ||
|
||
zaten son filmde Viktor Krum la gidiyodu o
|
||
|
||
hımm gitmiyodu be ayberk sendee victoru sevmiyoo sonradan anlıyoki ron u sseviyo onunla sadece mektuplaşıyolarrr yoksa victor götürecekti
|
||
|
||
| Ne gitmesi ya saçmalamayın.. Hani kanıt nerde? Hem gitseydi son filmde oynamazdı
|
||
|
||
| son film daha oynanmadıki belki bu oynadığı son filimdidr =) | ||
|
||
son film daha oynanmadıki belki bu oynadığı son filimdidr =) sizi film download bölümüne davet ediyorum orda son film var
|
||
|
||
| ya son kitabı piyasaya bile çıkmadı (idda da edyrm çnkü sernn tamamını okudum son kitap hariç) sondan kastım serinin son filim en son çekilen filim ağusta sinemalarda sen beni nasıl dinlysn ben anlamıyrm emree |
||
|
||
| bence gitmese iyi olur çünkü harry potter filmlerinde emma watson hep izledik bundan sonrada bn izlemek istiorum | ||
|
||
yuh artıq küllen sacmalıq
|
||
|
||
| Emma Watson gidecek ha : p Yemeyin beni : p |
||
|
||
| imza toplayım gitmemesi için seti basalım | ||
|
||
ya gitmezz.. kız okadar para alıyo.ve imzası var göndermesler.herkes onun yerine başkasını görünce zaten alışmazz. ![]() |
||
|
||
| olm kız dunyadaki en genc zengınlerden bırı haryy potter dan aldı alıcagı kadar para az da baska flimlerden alsın ama gitmesse iyi Olur Gız Güsel
|
||
|
||
| kim nereye gidiyo yaaaa... --- abi filmi nası izliyosunuz anlamıyorum... kimsenin biyere gittiği yokkk |
||