|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Resimler ![]() ![]() ![]() ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Tamam,gene uyku yok bu gece...Sagol valla Eta aksam aksam adrenalin 1500 promil=) | ||
|
||
E.T.A değil Punk,dikkatinizi çekerim Rıdvan abi
|
||
|
||
| Ya ozur dilerim resimleri gorunce,sasirdim mazur gorursun ins.Yaslilik iste=) | ||
|
||
| iğrenç bunları eklerken nasıl için kalkmadı yawsssss | ||
|
||
bizde mide yok ![]() saol punk |
||
|
||
| abi gne yaptım yapacaıını ^^ | ||
|
||
| çok kötü | ||
|
||
| baba ne bu resimler yaa miğde mi yok ndr bzde yha :S:D | ||
|
||
| ÖĞYKKKKKKKKKK BU NE BE YAA NEYSE ALLAHIM YA BEN MOTOR KULLANIOM ANNEM HEP BIGUN AYRILCAK KOLUN BACAGIN DER BI TUHAF OLDUM SIMDI BEE KIZ BASIMA BEN EWDE OTURAYIM DIMI YAA SADECE YÖNETİCİLER BÜYÜK HARF KULLANABİLİRLER
|
||
|
||
| ıyyyyyyy midem bulandı bunlar ne böyle | ||
|
||
allhım nasıl ınsanlar var haytda halımızı sukur cok kotu bunlar gercekmı gercekden artık 1 yıl unutamam
|
||
|
||
| abi bunlarda ne böyle yaaaavvvvvv!!!! bide bana sen miydesizsin derlerdi. miydemin olduğunu yeni farkettim. olmaz böyle şey. bunlar insanlığa sığarmı ya. nasıl bi dünyada yaşıyoruz. bu ikinci girişim bu siteye daha bir ay girmem herhalde midem çok kötü oldu!!!!!!!! | ||
|
||
O kafasi patliyanlar cok dikkatimi cekti .. 1trılyon verseler Yanagindan opermıydınız O patliyan kafalarin ?İyi para aslinda
|
||
|
||
| ouuffff bi garip oldum yaa | ||