|
||
| Daha önce duyurduğumuz HITACHI'nin 1000 GB'lık sabit diski insanlara rüya gibi gelmişti. Şimdi ise rüya gerçekleşti ve bu canavar piyasaya çıktı. HITACHI'den bu hafta yapılan açıklamaya göre daha önce sizlere duyurduğumuz 1000 GB'lık sabit disk ürünü Amerika'daki dağıtıcılara satışa çıkartılmak amacıyla gönderildi. Ürünün seri arayüzlü ve 7200 rpm'lik modeli 399 Dolar'dan satılacak.[/b] 1000 GB ile artık daha rahat verilerimizi depolayabileceğiz. HITACHI bu kapasite ile rekor kırdı Kapasitesi ile göz dolduran bu diskin en büyük özelliği; aynı zamanda dikey depolama desteğini de sağlaması. Bu sayede bir sıraya daha fazla bit, yani veri sığdırılabiliyor. Diskin 8.5 ms'lik arama hızı, 32 MB'lık ön belleği ve geliştirilmiş şok koruma özellikleri de mevcut |
||
|
||
| vay be süper | ||
|
||
| süpermiş yaaaaa | ||
|
||
paylaşım için tşk ler ama artık 4gb likler çıktı
|
||
|
||
yanlız 1000 gb 4 gb dan fazladır yani tayfunun söylediği saçma
|
||
|
||
| terabyte lar yokmu zaten pek te yeni bi olay değil | ||
|
||
| 1000gb=1 terabayt muhteşem birşey ya 300.000-500.000 şarkı kapasitesi olan bir harddisk düşünün dj ler için mükemmel olacak |
||
|
||
1024 Gb = 1 Terabayt 1024mb tı tamamlamaz 1tb lık harddisk 1terabayt diye sana satacakları haddisk ztn 870-1000 gb arası olur sığa olarak ![]() )))))) |
||
|
||
tamam ya kızma hemen ben kullanılabilirlik açısından baktım konuya ondan dolayı öyle yazdım
|
||
|
||
| ilk defa duyuyorum arkadşalar..yani piyasada hiç ratslamadım.. | ||
|
||
eet 1 tereebayr olmuş oluyo ama 24 mb eksik oda olmasın
|
||
|
||