|
||
18:10 sro oynuyom
|
||
|
||
17.53 Neden? Eray dersanede ki matemetik hocamın adı Kaplumbağayı aldığımda "çok çirkin" demişti bende adı Eray olsun o zaman dedim ve Eray koydum ![]() Bir tane daha var onun adı da Eraycık ![]() 18:17 VaSaCaFeDa benim üzümden banlandı
|
||
|
||
| Ne alakası var Kübra emin ol haketcek birşey yapmıştır ilk üyeliğinde | ||
|
||
| 18:27 Ben onun adını forumda kullanmasaydım.. Kimse o olduğunu farketmeyecekti... O yüzden suç benim üzerime kaldı..ahhh..
|
||
|
||
18:27 Ben onun adını forumda kullanmasaydım.. Kimse o olduğunu farketmeyecekti... O yüzden suç benim üzerime kaldı..ahhh.. ![]() 18.28 Sen kullanmasanda fark edlirdi bundan emin ol.
|
||
|
||
| 19:06 Sağol.. İçimi rahatlattın.. Ohh be Yine suçu üstüme atarsa banane diyeceğim..
|
||
|
||
| 19:41 canım sıkkın yaa | ||
|
||
20:11 sro da peria ya almıo fifa 07 yapıom
|
||
|
||
19:41 canım sıkkın yaa 20.36 Hayırdır Ergin ne oldu?
|
||
|
||
| 20:37 Bugün ablamın doğumgünü... Amaevden çıkmadığım için hediye alamadım.. Sizce ne yapmalıyım ??
|
||
|
||
20.36 Hayırdır Ergin ne oldu? ![]() 20:39 ya bilmiyorum eve yeni geldişm gldigimden beri bir sıkıntı var içimde bende pek anlam veremedim yaa böyle olmasıda canımı sıkıyor işte
|
||
|
||
20:39 ya bilmiyorum eve yeni geldişm gldigimden beri bir sıkıntı var içimde bende pek anlam veremedim yaa böyle olmasıda canımı sıkıyor işte 20:43 Bir Şeylere Moralin Bozulmuştur.. Müzik Dinle İyi Gelir..
|
||
|
||
| 20:47 dinliyorum ama bir faydası yok.moralimi bozacak bir olayda olmadı ki | ||
|
||
20 :50 Dua et...
|
||
|
||
22:22 geçti sıkıntım
|
||