PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler » Bilim ve Teknoloji HaberleriKonu:
 Apple ince ve çevreci iPod'unu çıkardı
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Apple ince ve çevreci iPod'unu çıkardı
« : 10 Eylül 2008, 15:28:38 »
coq_zor
SeNi SeViYoRuM
Karizma Üye

Rep: 389

388.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
(((...SEN BENİM HERŞEYİMSİN...)))

Üyelik Bilgileri

Apple şirketi, tüm dünyada 160 milyondan fazla sattığı iPod müzikçaların en ince ve çevreci modelini piyasaya çıkardı.
Apple’ın Başkanı Steve Jobs, San Francisco’da yaptığı tanıtımda, iPod’un en ince ölçülere sahip dördüncü kuşak Nano modelinin yeni "shuffle" (şarkı karıştırma) ve "library" (şarkı listesi) özellikleri bulunduğunu belirterek,
arseniksiz cam ile cıva ve PVC kullanılmayan gövdesiyle yeni Nano’nun çok "çevreci" olduğunu, ayrıca "büyük ölçüde geri dönüşümünün" sağlanabildiğini söyledi.
8 GB modelinin Avrupa’da satış fiyatının 190 dolar civarında olması beklenen yeni Nano’nun, bir düğmeyle şarkı listesinden otomatik yeni şarkı listesi oluşturma ve ayrıca şarkıları karıştırarak çalma için "sallama" özelliği
bulunuyor. Bu sayede bir bilek hareketiyle şarkı listesinde bir ileri ve bir geri gidilebiliyor.
Jobs tanıtımda ayrıca iPhone’un en yakın kuzeni iPod Touch’ın yeni modelini de gösterdi.

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

BENİ YANLIZ ALLAH SORGULAR  NE KRAL TANIRIM NEDE KURAL ALAYINA İSYAN KRALINA HODRİ MEYDAN!!!
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2008, 10:31:18 »
irfan_96
Karizma Üye

Rep: -2

2202.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Yaşadığını sanıp aslında yaşamayanlar...

nafrikuno@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Paylaşım için teşekkürler...

Hayatta İki Kör Tanıdım...Biri Beni Görmeyen Sen..Diğeri Senden Başkasını Görmeyen Ben!..
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler » Bilim ve Teknoloji HaberleriKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD