PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Hikayeler (Moderatör: TheSooN™)Konu:
 Annenin İhtiyacı Var
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Annenin İhtiyacı Var
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Annenin İhtiyacı Var
« : 10 Kasım 2007, 11:08:03 »
[Flowtalk]
MusiC ♪
Co-Admin
*

Rep: 1136

2026.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
aRsenik oR F&T

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Annenin İhtiyacı Var

Ebû'l-Haseni'l-Harkânî (k.s) hazretleri şöyle anlatır:

İki kardeş vardı. Bu iki kardeşin hizmete muhtaç bir anneleri vardı. Her gece kardeşlerden biri annenin hizmeti ile meşgul olur, diğeri Allah Teâlâ'ya ibâdet ederdi. Bir akşam, Allah Teâlâ'ya ibâdet kardeş, yaptığı ibâdetten, duyduğu hazdan dolayı kardeşine:

- Bu gece de anneme sen hizmet et, ben ibâdet edeyim, dedi.

- Kardeşi kabul etti. İbâdet ederken secdede uyuya kaldı ve o anda bir rüya gördü.

Rüyasında bir ses ona:

- Kardeşini affettik, seni de onun hatırı için bağışladık, deyince genç:

- Ben Allah Teâlâ'ya ibâdet ediyorum. Kardeşim ise anneme hizmet ediyor. Fakat beni onun yaptığı amel yüzünden bağışlıyorsunuz, dedi.

Ses ona:
- Evet, senin yaptığın ibâdetlere bizim hiç ihtiyacımız yok. Fakat, kardeşinin annene yaptığı hizmetlere annenin ihtiyacı vardı, karşılığını verdi.

Şekil yapıp kafa tutmak sizin için tarzsa sizi sekilden sekile sokup ayar vermekte bizim için farzdır...
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2009, 02:53:14 »
EnesCan_61
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 303

1880.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
CAN CONSTANTİNE

can.ak@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

çok güzel  daha  önce  dinlemiştim bunu  paylaşım için teşekkürler.

DOĞAN  BİR  PİŞMAN  , DOĞMAYAN  İKİ HEPİMİZ  DOĞUŞTAN  DERTLERLE  SERHOŞUZ  SANKİ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Hikayeler (Moderatör: TheSooN™)Konu:
 Annenin İhtiyacı Var

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD